Annons

Annons

10 kändisar som också är beroende av Facebook
Annons


facebook

Kändisarna är också beroende av Facebook!

Är du en av dem som inte kan sluta gå in på Facebook för att kolla vad dina FB-vänner gör? Eller bara måste gå in för att ladda upp en bild på ditt senaste köp eller uppdatera vad du gjorde igår? Du kan vara lugn! Till och med kändisarna, som tycks leva så spännande liv, är beroende av lägga ner tid på sajten. Här är 10 Hollywoodkändisar som också är Facebook-missbrukare!

Är du beroende av Facebook?

Se resultat

Loading ... Loading ...

britney

Britney Spears, 17 950 079 gilla-markeringar
Britney Spears uppdaterar mest och har en otrolig mängd gilla-markeringar. Vill du veta något om Britney så ska du gå in på hennes sida. Hon är inte främmande för att posta privata saker om sitt liv.

vanessa

Vanessa Hudgens, 4 696 908 gilla-markeringar
Skådisen Vanessa Hudgens uppdaterar sin logg dagligen med bilder och videos på sig själv och även citat med sådant som hon tycker är viktigt.

jessica

Jessica Alba, 3 616 295 prenumeranter
Tvåbarnsmamman och skådisen Jessica Alba älskar att dela med sig om sitt liv och publicerar dagligen bilder på sig själv och sina döttrar.

chelsea

Chelsea Handler, 1 967 815 prenumeranter
Komikern och programledaren Chelsea Handler gör dagligen uppdateringar som får en att skratta högt.

tyra

Tyra Banks: 1 913 259 gilla-markeringar
Exmodellen och programledaren Tyra Banks uppdaterar flera gånger i veckan om sitt liv och jobb och publicerar åtskilliga bilder på sig själv i olika outfits och modellbilder.

dianna

Dianna Agron, 737 309 prenumeranter
”Glee”-stjärnan Dianna Agron postar dagligen åtskilliga bilder på sin hund men hon delar även med sig av sitt jobb och sina inspirationskällor.

lea

Lea Michele, 525 080 gilla-markeringar
”Glee”-skådisen Lea Michele skriver först och främst om just TV-serien ”Glee” men även om magasin och andra intervjuer som hon medverkar i.

nicolerichie

Nicole Richie, 354 837 prenumeranter
Nicole Richies Facebook-sida delar hon med sig av allt från modetips till viktig information som att hon snor sin dotters tandborste.

felicity

Felicity Huffman, 141 048 prenumeranter
”Desperate Housewives”-stjärnan Felicity Huffman delar gärna med sig med bakom kulisserna-material från inspelningen av seriens sista säsong.

reese

Reese Witherspoon, 110 129 prenumeranter
Reese Witherspoons Facebook-sida får du reda på allt som stjärnan har för sig just nu!

Av: Emilie Cederquist


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar