Annons

Annons

16 bäst klädda på Oscarsgalan 2015
Annons


Oscars 2015 best dressed

Här kommer modedomen över Oscarsgalans stjärnparad på röda mattan. CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg har gått igenom alla kändisarnas klänningar och säger så här om årets gala:

– Det brukar faktiskt vara fler överraskningar och lite djärvare urval på klänningar. Jag saknade färg och tyckte att det var en väldigt enhetlig skara av vitt och nude som gjorde entré på röda mattan. En och annan röd och gul blåsa och så det sedvanliga glittret, vilket är typiskt för Hollywood. Men jag saknade fjädrar och annorlunda snitt och ger galans modenivå betyget 3 av 5 totalt sett.

De 16 bäst klädda på Oscarsgalan 2015 (utan inbördes rangordning)

Oscars Fanning nyongo

1. Dakota Johnson i en röd Saint Laurent-klänning, som hade varit ganska boring om det inte vore för det fantastiska smycket från Forever Mark som klättrar på ena axeln.

2. Lupita Nyong’o i specialgjord Calvin Klein-klänning. Galans absolut vackraste? Sååå elegant med en klänning gjord av pärlor.

Oscars Miller Paltrow

3. Sienna Miller i Oscar de la Renta. Jag är inget fan av varken marinblått eller små rosetter, men här, i kombo med den dramatiska svarta spetsen, blev det väldigt bra!

4. Gwyneth Paltrow tillhör alltid eliten av de bäst klädda. I år gjorde hon oss inte besvikna heller i denna puderrosa kreation signerad Ralph & Russo Couture.

Oscars Solange Keira

5. Solange Knowles klär sig alltid underbart modigt, här i galans andra röda favorit, en klänning från Christian Siriano. Klänningen blev dissad av många men jag älskar den!

6. Keira Knightley tenderar att klä sig lite tråkigt på röda mattan men i år fick hon till detta i denna drömska tyllhistoria från Valentino.

Oscars Winfrey

7. Oprah Winfrey bär upp denna nudefärgade, figursydda klänning från Vera Wang väldigt bra! Fint med utsläppt hår till.

8. Emma Stone är så blek att hon nästan är genomskinlig. Modigt att välja denna limegula Elie Saab-blåsa, men jag tycker att det blev väldigt vackert till hennes hudton och röda hår.

Oscars osbourne

9. Kelly Osbourne i dramatisk klänning från Rita Vinieras med en clutch från Judith Leiber som matchar hennes crazylila hår!

10. Adam Levines stiliga Behati Prinsloo i Armani Privé.

Oscars moore roe

11. Julianne Moore i vansinnigt vacker, specialgjord Chanel.

12. Louise Roe var en av få som vågade sig på mönster – med den äran dessutom!

Oscars lopez

13. Laura Dern gav sig på ett edgy val av klänning från Alberta Ferretti med smycken av Bulgari.

14. Jennifer Lopez håller konsekvent fast vid prinsesslooken, men hon gör det också bäst av alla! Denna från Elie Saab.

Oscars hudson

15. Underbart med färg! Vackert ljusgult fodral på Jennifer Hudson.

16. Frost-trenden håller i sig och alla ville vara skridskoprinsessor! Anna Faris glittrade vackert i Zuhair Murad.

Bilderna är lånade från InStyle.com 

 


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar