Annons

Annons

18-åring med Downs syndrom får stort modellkontrakt
Annons


madeline stuart

Madeline Stuart har Downs syndrom och jobbar som modell.

Australienska Madeline Stuart, 18, har Downs syndrom och har alltid drömt om att bli modell. I maj tidigare i år bestämde hon sig därför för att satsa på en modellkarriär och nu har drömmen blivit verklighet. Hon har nu fått två modelljobb för fitnessmärket Manifesta och everMaya.

– Det är ett sätt för mig att uttrycka mig när orden inte alltid är lätta att få fram. Plus så får jag omfamna samhället och förhoppningsvis få människor att känna sig mer bekväma i närheten av människor med funktionsnedsättningar, säger hon till Love ‘em.

Madeline Stuarts framgång inspirerar människor över hela världen, vilket är något hon verkligen brinner för.

– Jag vill inspirera unga kvinnor och män att älska sin inre skönhet och inse att det och medkänsla är allt som behövs. Jag vill inspirera affärsmän att anställa människor med funktionsnedsättningar eftersom de kommer medföra något så djupt och vackert till arbetsplatsen. Jag vill inspirera familjer att fortsätta tro när de känner sig vilse, då allt har en guldkant om du tror och aldrig ger upp. Jag vill inspirera människor att inte mobba varandra och se värdet i andra som jämlikar.

Läs även: 
Nu ger skelögda Louise mobbarna fingret
Winnie Harlow om sin vitiligo: ”Jag har lärt mig att älska mig själv”
VIDEO: Blinda kvinnor ger sin syn på skönhet

Madeline-Stuart-Model-Down-Syndrome (1)

Madeline-62-copy

Madeline-74-copy

tumblr_inline_nqs6fgxYrT1sm6014_1280

Av: Malin Ny


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar