Annons

Annons

7 bevis på att din syster är den viktigaste personen i ditt liv

systrar

Khloe och Kim Kardashian står varandra nära.

Blod är tjockare än vatten, eller hur? CHIC listar sju bevis på att din syster är den viktigaste personen i ditt liv.

1. Det finns ingen annan som känner dig lika bra
Ända från barnsben har din syster stått vid din sida, och hon har gått igenom allt med dig. Allt från pubertetsutbrott till hjärtesorg i tonåren – hon vet hur du funkar, helt enkelt, på ett sätt som ingen annan gör. Och hon känner till dina djupaste hemligheter, men skulle aldrig döma dig för något du har gjort.

Annons
Gilla CHIC på Facebook

2. Hon har samma humor som du
Finns det någon på jorden som kan få dig att skratta på samma sätt som din syster gör? Ni vågar skämta om allt tillsammans – och när ni hänger finns det absolut inga spärrar.

Läs mer: Forskning visar att vi blir lyckligare av att ha en syster

3. Hon försvarar dig i alla situationer
Det finns inte en enda gång din syster inte skulle stå upp för dig. Oavsett om det är en gnällig släkting som påpekar att du fortfarande är singel, eller att någon har tryckt ner dig i skosulorna på jobbet. Din syster försvarar dig, peppar dig och bryr sig om dig – alltid.

4. Hon lyssnar. På riktigt.
När du har ett problem finns det en person du ringer först av alla. Och din syster har förmågan att lyssna och reflektera över vad du berättar på ett sätt som ingen annan riktigt kan.

Relaterat: 13 saker du bara förstår om du överanalyserar

5. Ni har miljoner minnen tillsammans
”Minns du den där gången när…” börjar ofta era meningar, som kan sluta i gapskratt likväl som i tårar. Och din syster minns oftast precis samma saker som du gör.

6. Hon skulle aldrig dumpa dig
Det spelar egentligen ingen roll hur många eller dramatiska bråk ni har. Ni lyckas alltid hitta tillbaka till varandra, kort och gott för att livet vore så väldigt mycket tråkigare på egen hand.

7. En systerrelation är den längsta du har i livet
Det sägs att relationen mellan syskon är den relation som kommer att vara längst. Vårda den och glöm inte bort din syster – hon är ju faktiskt en vän för livet.

Läs även:
13 saker du känner igen om du har en bror
13 saker du känner igen om du har en syster
15 tecken på att du blir mer och mer lik din mamma

Annons
Annons

AnnonsLaddar