Annons

Annons

7 enkla sätt att få julstämning – redan i dag

komma i julstämning

Kom i julstämning nu!


Första advent är redan förbi och julen närmar sig med stormsteg. Så här kommer du in i rätt stämning redan nu!

1. Fyll lägenheten med julig doft
Alla har inte tid att ställa sig och knåda ihop lussebullar eller kavla pepparkakor för att få en julig doft i hemmet. Tänd ett doftljus istället! Voluspa har en lyxig variant vars doft beskrivs som en blandning av italienska apelsiner, kanel och muskotnöt.

Annons

2. Netflix and sill
Ett bombsäkert knep: bada i julfilmer och smygsmaka på julmaten. Redan där borde din julstämning ökat med ungefär det dubbla.

3. Lösningen: Michael Bublé
Han är stilig, rolig och sjunger helt magiskt. Lägg till hans skiva Christmas (Deluxe Special Edition) till din playlist på Spotify och mys riktigt ordentligt till Michael Bublés mysiga stämma.

4. Svep in dig i julen
Du kan inte bli något annat än på gott humör med en tröja med roligt julmotiv. Våga sticka ut med en stickad variant från H&M eller en kanske en lyxigare variant som Kate Moss har designat?

5. Inspireras av juliga profiler på play
Om din julstämning inte riktigt är där du vill att den ska vara ännu – klicka in på någon playtjänst och titta på när våra alla mysigaste programledare (till exempel Ernst Kirchsteiger) julstökar i köket. Perfekt för inspiration till glöggminglet.

6. Planera din oufit till både jul och nyår
December fullkomligt fylls upp med julfester för att sedan avslutas med en riktig hejdundrande baluns. Var ute i god tid och klicka hem en röd klänning och en glittrig blåsa!

7. Omfamna ditt inre barn
När du var liten tittade du på julkalendern på tv för att sedan ivrigt öppna en lucka. Kanske du även hade en chokladkalender som du kunde mumsa i dig varenda dag fram till jul. Men adventskalendrar är inte bara för barn – kolla in alla lyxiga vuxenvarianter här!

Läs även:
14 juligt röda och sexiga underklädesset
11 snygga vinterskor som håller dig chic i kylan
14 chica byxor som ger rum för julmaten

Av: Johanna Karlsson
Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar