Annons

Annons

8 romantiska dejtingtips inför alla hjärtans dag

Planera en mysig alla hjärtans dag tillsammans.

Planera en mysig alla hjärtans dag tillsammans.

Den största kärleksdagen på året närmar sig med stormsteg! CHIC ger dig åtta tips på romantiska aktiviteter som du kan hitta på tillsammans med din älskling.

1. Återskapa er första dejt
Det är vanligt att anstränga sig lite mer när det kommer till romantik under den första tiden i ett förhållande. Tänk tillbaka på er första dejt; boka bord på samma restaurang och gör samma saker som ni gjorde när ni startade ert förhållande.

Annons

2. Utför en fysisk aktivitet
Starta alla hjärtans dag genom att hitta på någon aktivitet där ni båda får röra på er, som till exempel skridskoåkning. Tanken är att njuta av aktiviteten för att få endorfinerna att flöda vilket gör er båda på ett kärleksfullt humör.

3. Gå på massage tillsammans
Att gå på massage på alla hjärtans dag är något som de flesta uppskattar. Boka gärna en duo-massage där ni får behandlingen i samma rum. En avslappnande massage är något som hjälper er att komma i rätt stämning inför kvällen.

4. Satsa på ett miljöombyte
Ett miljöombyte kommer definitivt att höja den romantiska stämningen. Det behöver inte vara särskilt komplicerat; boka exempelvis ett hotellrum för att bryta upp vardagen. Ingen blir ansvarig för att laga mat eller diska, utan ni kan bara fokusera på varandra.

5. Njut av varandras sällskap – hemma
Ibland kan den bästa aktiviteten på alla hjärtans dag vara att inte göra någonting alls tillsammans. Ni behöver inte lämna hemmet för att göra dagen speciell. Stäng istället av era telefoner och njut av varandras sällskap!

6. Åk iväg tillsammans
Om ni har tid, pengar och friheten att kunna lämna stan för en mysig weekend så varför inte? Undersök på var sitt håll tre olika alternativ för var ni kan åka och presentera sedan era alternativ för varandra och bestäm er för ett. Genom att åka på en weekend hinner ni både slappna av, men även spendera tid tillsammans.

7. Klä upp er ordentligt
Boka ett bord på en fin restaurang och klä sedan upp er ordentligt. Att klä upp sig får alltid en händelse att kännas mer speciell!

8. Laga middag ihop
Det finns inget mysigare än att planera och laga middag tillsammans och alla hjärtans dag är ett perfekt tillfälle för lite mys i köket. Tänd ljus, sätt på musik som ni båda tycker om och njut av varandra.

Läs även:
Vilken förlovningsring passar dig bäst?
Bra sex? Här är 6 vanor par med ett bra sexliv har
Kändisarnas snyggaste bröllopsklänningar från 2015

Av: Emelie Anderberg
Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar