Annons

Annons

9 citat från Zara Larsson som gör att vi älskar henne ännu mer
Annons


Zara Larsson säger alltid vad hon tycker och tänker.

Zara Larsson säger alltid vad hon tycker och tänker.

Sångerskan och artisten Zara Larsson, 17, säger alltid vad hon tycker och tänker vilket gör att man inte kan göra något annat än att älska henne villkorslöst. Här är 9 citat av Zara Larsson som gör att vi älskar henne ännu mer!

Läs även:
De är årets sommarpratare 2015 – hela listan
CHIC-galan 2015: Rösta på Årets Chicaste Celebritet

1. När hon drog en kondom över ankeln, postade bilden nedan på Instagram och skrev:

”To all the guys saying ”my dick is too big for condoms” TAKE A SEAT”.

IMG_1694-e1424357143388-600x796

2. När hon ryter ifrån mot kroppsfixeringen:

”Kvinnor har i år och dagar ständigt fått anpassa sig efter männen. Hur mycket hud vi ska få visa, vad vi ska ha på oss, hur vi ska bete oss och vad vi ska syssla med. Fuck det där. Det är 2015 och känner man att man inte orkar ha BH eller liknande – DON’T! ”

Blog Awards 2014

3. När hon blev starstruck när hon plåtades ihop med bloggaren Kenza Zouiten för Rodeo Magazine:

”Jag har läst hennes blogg i hur många år som helst och skulle absolut kalla mig för ett fan. Jag undrade om Kenza skulle tycka om mig. Kommer Kenza vara rolig? Kommer Kenza vara elak? Som tur är så var hon lika mysig som jag hade förväntat mig. Och hur snygg? Hon kan ju draaaaaaaaaaa ifrån jordens yta. Blev nästan generad när jag kollade på ‘na.”

P1170169
Bildkälla

4. När hon ryter till mot vuxna män som vägrar att sluta skämta på hennes bekostnad:

”Jag hatar män i grupp som tystar ner mig och förlöjligar mig. Jag hatar er, för ni förminskar mig varje dag. Och ni hatar mig för att jag påpekar detta (?) Jag är för fan bara en människa, och jag blir otroligt sårad och ledsen många gånger.”

Skärmklipp
Bildkälla

5. När Zara gav svar på de sexistiska kommentarer hon fick efter att ha lagt upp en bild där konturerna av hennes bröstvårta syns:

”Big fucking ups till folk som förstår vad jag menar och som inser att kvinnokroppen inte är till för att tillfredsställa alla män och att bröstvårtan är helt jävla naturlig.”

Grammisgalan 2015

6. När hon trots hot och vidriga kommentarer inte slutar stå upp för alla kvinnor:

”Feminism är inte lika med jämställdhet, feminism är ett verktyg som används för att få ett jämställt samhälle. Idag är vita män överrepresenterade i samhället och det är fakta. Det är fucking inte jämställt. Kan folk fatta det? Jag blir ledsen, på riktigt. Jag blir ledsen för att folk inte förstår.”

Mulberry firar 30 år

7. När hon lade upp en bild om mens på Instagram som senare raderades:

”Bilden blev borttagen. Vad fan säger det ens om bilden samhället har på kvinnor. Tjejer får lägga upp bilder på halvnakna poserande kroppar med öppna munnar sugandes på en klubba men en bild på ett tampongsnöre blir borttagen. SERIÖST?”

IMG_1162-670x879
Bildkälla

8. Att hon vågar erkänna att hon älskar sig själv:

”Min nyårskyss ska bli min spegelbild, seriöst. Bästa ever <3333”

Viaplay har sommarfest

9. När hon kommenterade relationen mellan Mr Grey och Anastasia i ”50 shades of grey”:

”Min kille skulle aldrig få tala om för mig vad jag ska äta, vad jag ska ha på mig, vad jag får dricka, vem jag får prata med.”

Dakota Johnson and Jamie Dornan arrives..........

Läs även:

Charlotta listar 12 roligaste Absolutely Fabulous-citaten
De är årets sommarpratare 2015 – hela listan
CHIC-galan 2015: Rösta på Årets Chicaste Celebritet

Av: Malin Ny Foto: All over press, Stella pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar