Annons

Annons

9 saker att känna till om nya iPhone 6s
Annons


Hurra! Nya iPhone 6s kommer i rosa!

Hurra! Nya iPhone 6s kommer i rosa!

Nu har äntligen nya iPhone 6s och iPhone 6s Plus lanserats i Sverige. Men vad skiljer egentligen de nya modellerna från de gamla? Ganska mycket faktiskt. Vi har listat de viktigaste punkterna.

Färg: Nu kommer det äntligen en rosa iPhone! Eller roséguld, om man ska vara petig. iPhone 6s och 6s Plus finns även i guld, silver och rymdgrå.

Material: Glaset är det starkaste någonsin på en smartphone och baksidan är tillverkad i samma aluminium som används i rymdindustrin.

Skärm: Den nya skärmen har 3D Touch och känner därmed av hur hårt du trycker på den. Detta öppnar upp för nya snabba och smidiga gester och funktioner kallade ”peek” och ”pop”.

Kamera: Den bakre kameran är uppgraderad till 12 megapixlar och den främre kameran har 5 megapixlar och en upplyst skärm, vilket ger bättre selfies.

Bilder: Förutom att bilderna blir bättre förvandlar den nya funktionen Live Photos stillbilder och ögonblick till levande minnen.

Video: Även videokameran är kraftigt förbättrad och filmar nu i 4K.

Prestanda: Det nya A9-chipet gör mobilen snabbare och batteritiden bättre. Detta kommer du inte minst att märka om du spelar spel med mycket grafik.

Lansering: iPhone 6s och iPhone 6s Plus släpps i Sverige och ytterligare 40 länder fredag den 9 oktober.

Pris: iPhone 6s kostar 7495 kr för 16 GB, 8595 kr för 64 GB och 9695 kr för 128 GB. iPhone 6s Plus kostar 8595 kr för 16 GB, 9695 kr för 64 GB och 10795 kr för 128 GB.

Har vi sagt att iPhone 6s kommer i rosa?

Läs även:
10 saker du behöver känna till om Apple Watch
38 nya emojis! Blir bacon eller champagne din favorit?

iPhone6s-RoseGold

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


Annons

Laddar