Annons

Annons

9 sista minuten-julklappar som du hinner fixa i dag

Har du inte hunnit fixa några julklappar ännu? Lugn! CHIC listar nio smarta och uppskattade sista minuten-julklappar som du hinner köpa eller göra idag.

sista minuten klappar

Är du ute i sista minuten? CHIC hjälper dig att fixa julklapparna!

I morgon är det julafton och om du inte har hunnit köpa julklappar ännu är det så klart hög tid att göra det nu. CHIC listar 9 sista minuten-julklappar som du faktiskt hinner köpa i dag.

Läs även:
11 glittriga nyårsklänningar på rea
13 plagg som passar till vinterbröllopet
11 mysiga plagg till julledigheten

Annons

1. Lyxig choklad
Finns det någon som inte blir lite, lite gladare av choklad? Köp hem en lyxig chokladask, till exempel från Lindt. Det bästa? Du hittar dem i din vanliga matbutik.

klappar sista minuten

Lyxig choklad från Lindt, ca. 99 kr

2. Pengar till välgörenhet
Det är kris på flera håll i världen och aldrig förr har pengar till välgörenhet varit så uppskattat. Sätt in en valfri summa till en välgörenhetsorganisation och printa ut gåvobeviset. En present till välgörenhet blir dubbel uppskattning!

Katastrofpaket från Unicef, 199 kronor.

Katastrofpaket från Unicef, 199 kronor.

3. En spellista
Vill du inte spendera pengar men ändå ge bort något med omtanke? Sätt ihop en riktigt bra spellista till den du ska ge bort presenten till. Uppskattat och väldigt personligt!

4. En prenumeration
Varför inte klicka hem en prenumeration på till exempel Readly, en valfri tidning, en prenumeration på en matkasse, Netflix eller Spotify? En riktigt uppskattad julklapp som garanterar lite extra mysfaktor under ledigheten.

sista minuten julklappar

Köp en prenumeration på Readly och läs massor av magasin i paddan.

5. Ett eget presentkort
Det är inte att underskatta att göra ett eget presentkort. Varför inte bjuda personen i fråga på en middag, en biokväll eller en shoppingrunda vid tillfälle? Knåpa ihop ett presentkort och slå in.

6. En flaska vin till nyår
Systembolaget har öppet i dag som vanligt. Passa på att svänga in och välja en god flaska vin eller en fin champagne till nyår – en uppskattad och samtidigt enkel present.

sista minuten julklappar

Champagne från Moët Chandon, 385 kr på Systembolaget

7. En stylingsession
Varför inte nyttja dina modekunskaper och ge bort en stylingsession? Antingen bjuder du ut personen i fråga på en shoppingrunda under mellandagsrean och hjälper till att välja kläder, eller så kör ni en helrensning i garderoben och hjälps åt att matcha ihop snygga looks inför 2017.

8. En upplevelse
Upplevelser går fortfarande att klicka hem på nätet. Välj och vraka mellan konserter, segway-turer, vinprovningar eller stand up-shower. Du kan även tänka steget längre och ge bort en upplevelse till någon som har barn, och låta paret ha en härlig kväll på tu man hand medan du är barnvakt för en kväll.

9. En matkorg
Gå till din lokala matbutik och plocka ihop en massa godsaker. Ostar, kex, charkuterier och choklad är alltid välkommet.

Läs även:
14 lyxiga sista minuten-julklappar till din syster
DIY: Gör egna ekologiska lotion-kuber (perfekta julklappen!)
Stor astroguide: Yrket som passar ditt stjärntecken

Annons
Annons

AnnonsLaddar