Annons

Annons

Abercrombie betalar Jersey Shore för att inte bära märket
Annons


Jersey Shore gänget är inte så populära i modebranschen.

Jersey Shore gänget är inte så populära i modebranschen.

Vanligtvis brukar kändisar få betalt för att bära och synas i ett speciellt märke, tills tidigare denna vecka då vi fick se på ett bakvänt exempel. Modejätten Abercrombie & Fitch har nämligen erbjudit sig att betala ”Jersey Shore”-medlemmarna för att inte bära deras kläder, då de anser att det kan skada deras varumärke ordentligt.

– Vi är väldigt oroliga över att Mike ”The Situation” Sorrentinos användande utav våra kläder ska skada våran image ordentligt, har en representant från Abercrombie & Fitch skrivit på märkets hemsida. De skriver även att de därför har erbjudit gänget betalning mot att välja ett alternativt märke att klä sig i, och väntar nu på svar.

Skandalgänget i Jersey Shore har gjort uttrycket ”Guido” känt över hela världen, och de har även gjort sig kända för att överdosera brun-utan-sol och dricka mängder utav alkohol. Att seriösa varumärken inte vill kopplas ihop med detta är kanske därför inte så jättekonstigt, även om ”The Situation” själv anser att det är pågrund av honom som Abercrombies t-shirt ”Fitchuation” är en bästsäljare.

Av: Anna Olivemark Foto: MTV.


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar