Annons

Annons

Adriana Lima: ”Jag kan inte leva utan parfym!”
Annons


Adriana Lima lanserar den nya doften "Noir" från Victoria´s Secret.

Adriana Lima lanserar den nya doften "Noir" från Victoria´s Secret.

Den brasilianska supermodellen Adriana Lima såg ut som en modern Cleopatra när hon lanserade den nya doften ”Noir” från Victoria’s Secret:

– Jag tycker det är jätteviktigt med parfym! Det får mig på bra humör och boostar mitt självförtroende. Jag sätter alltid på mig lite parfym precis innan jag går ut på catwalken, samma sak när jag gör reklamkampanjer. Det är en del av mig. Jag kan inte leva utan parfym, berättar hon för People.

Adriana Lima lanserar den nya doften "Noir" Victoria´s Secret.

Adriana Lima lanserar den nya doften "Noir" Victoria´s Secret.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar