Annons
Annons

Affiliate på CHIC.se – så funkar det

På CHIC.se förekommer affiliatelänkar i våra artiklar. Men vad är affiliate och hur funkar det? Redaktionen reder ut begreppet!

CHIC är din digitala shoppingguide – 24 timmar om dygnet. Vårt mål är att alltid uppdatera dig med det senaste inom mode, skönhet och livsstil och på CHIC.se skriver våra redaktörer dagligen artiklar inom dessa ämnen.

Alla artiklar vi skriver är redaktionella och produkterna som omnämns är utvalda av redaktionen. I vissa fall använder vi oss av så kallade affiliatelänkar till olika återförsäljare. Länkarna är en service vi erbjuder för att du som läsare ska kunna köpa eller läsa mer om produkten. Skillnaden från ett sponsrat annonssamarbete är att innehållet i artikeln inte har påverkats av någon extern part. Sponsrade samarbeten på CHIC.se är alltid tydligt annonsmärkta. I artiklarna där affiliatelänkar förekommer kan vi blanda in ”vanliga” länkar eftersom inte alla butiker, märken och återförsäljare är anslutna till en affiliateaktör.

För att du lättare ska känna igen en artikel där affiliatelänkar förekommer märker vi dem så här: ”Alla produkter i denna artikel är utvalda av CHICs redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.”

Vi vill vara tydliga och transparenta mot dig. CHIC får en intäkt när du klickar på eller köper något via en affiliatelänk. Men vi vill också understryka att samtliga produkter är omsorgsfullt utvalda av redaktionen, precis som i alla andra fall. Allt för att du som läsare ska få bästa möjliga shoppingupplevelse via CHIC!

Vill du veta mer? Mejla oss på chic@fab.se!


Annons

MEST LÄST


Laddar