Annons

Annons

Alessandra Ambrosio: ”Min kropp blev snyggare efter graviditeten”

Victoria's Secret-modellen Alessandra Ambrosio avslöjar i en intervju att hon är mer nöjd med sin kropp i dag än innan hon fick barn.

Alessandra Ambrosio är en av Victoria’s Secret-änglarna och visar varje år upp sin drömkropp på årliga Victoria’s Secret Fashion Show. I en intervju med Net-a-Porters The Edit förklarar hon att hon är medveten om att hennes kropp har förändrats efter två graviditeter, men att hon faktiskt känner sig snyggare som mamma än vad hon gjorde tidigare.

Annons

”Jag tycker att jag har en snyggare kropp nu än innan jag hade barn. Delvis är det för att jag tränar i dag, det gjorde jag inte tidigare, men också för mina nya former – den är bättre formad och jag gillar den mer än jag gjorde tidigare”, säger supermodellen i intervjun.

Gilla CHIC på Facebook
alessandra ambrosio barn

Alessandra Ambrosio har två barn.

Alessandra kommer från Brasilien och förklarar att mycket av det brasilianska idealet handlar om kurvor och former.

”Det har aldrig handlat om att se ut som en Barbiedocka i Brasilien, utan om att ha rätt kurvor som är proportionerliga till resten av din kropp och storlek”, fortsätter hon.

alessandra ambrosio naken

”Det handlar inte om att se ut som Barbie i Brasilien”, säger Alessandra i intervjun.

Samtidigt är hon öppen med att hon jobbade hårt på att komma i form efter graviditeterna. 2008 gick hon på en extremt strikt diet för att gå visningen för Victoria’s Secret bara ett par månader efter förlossningen.

”När jag fick Anja (Alessandras dotter, reds. anm.) hade jag bara tre månader på mig att gå ner all vikt, och jag gick på en diet om 1200 kalorier om dagen som jag hatade. Jag skulle aldrig göra det igen”, berättar hon öppenhjärtigt.

alessandra ambrosio diet

”Lagom” är Alessandras melodi när det kommer till mat.

I dag är hennes diet mer balanserad och hon fokuserar mycket på att äta ”lagom” av allt. Hon tycker det är viktigt att aldrig förbjuda något helt och hållet ur kosten.

”Det handlar om att äta olika varje dag. Uppenbarligen frossar jag inte i pasta, men om jag är i Brasilien där allt är pasta- eller brödbaserat – och det är så gott – så äter jag vad jag vill. Sen äter jag sallad, kyckling och fisk när jag är hemma i L.A. igen”.

Läs även:
Kim Kardashians dietist avslöjar hennes strikta matschema
CHICs Amelie Håkansson: ”Mina bästa övningar för rumpan”
PT-Amelie om att få drömkroppen på 21 dagar

Foto: All Over Press, Instagram

Annons
Annons

AnnonsLaddar