Annons

Annons

Alexander Skarsgård känner sig ful
Annons


Alexander Skarsgård på presskonferens för "True Blood" i juli 2010.

Skådespelaren Alexander Skarsgård kastar ofta kläderna i serien ”True Blood”, men säger att han lider av dåligt självförtroende och har svårt att förstå att han blivit en sådan sexsymbol.

– Jag är osäker, som de flesta människor. Jag har dagar då jag känner mig som den fulaste människan i hela världen. Det är inte så att jag känner ”Yeah, jag är het!” när jag kliver in ett rum. Verkligen inte.

Alexander, som tros dejta skådespelerskan Kate Bosworth (paret har fotograferats tillsammans otaliga gånger, bland annat i Stockholm, men vägrar ändå att bekräfta romansen) berättar även att han inte hade någon tur med det motsatta könet när han var yngre. På frågan om han var populär i skolan svarar han:

– Nej, inte direkt. Jag var inte superpopulär.

Han berättar även att han inte gillar att gå ut i Hollywood:

– Jag dricker som en viking. I England eller Sverige går folk ut för att ha roligt, inte för att knyta kontakter.

Läs även: Alexander Skarsgård: ”Kändisskapet är läskigt”.

Alexander-Skarsgard-Four-Seasons-2

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar