Annons

Annons

Amelie Håkansson lanserar träningsresa med Caroline Roxy

CHICs bloggare och träningsprofil Amelie Håkansson har tillsammans med Caroline Roxy släppt ett koncept med en alldeles egen träningsresa.

I dag avslöjade CHICs Amelie Håkansson sitt spännande samarbete med Caroline Roxy. Duon satsar till hösten på träningsresor i samarbete med Apollo till Fuerteventura i Spanien. På resan får du chansen att rida i fantastiska miljöer, inspireras av Amelie och Caroline och träna på samma anläggning som Sveriges olympier.

Annons

”Vi känner att det saknas träningsresor som kan erbjuda precis hela träningsutbudet. Här har vi en obegränsad bredd på aktiviteter”, förklarar Amelie om konceptet Fit and Fab för CHIC.

”Vi kommer också jobba mycket med mental hälsa, något som vi inte tycker lyfts fram tillräckligt mycket på den här typen av resor. Både jag och Caroline vill stärka de som följer oss, och inspirera inte bara att ta hand om sig själva fysiskt, utan även psykiskt”, fortsätter hon.

Amelie understryker även att resan inte riktar sig enbart till unga och vältränade, utan att de har som ambition att alla ska kunna känna sig bekväma och hemma. Resan går av stapeln från Stockholm den 23 augusti.

Psst! Du läser väl Amelies blogg?

Läs även:
Zara släpper kollektion med träningskläder
Amelie Håkansson: ”Mina bästa övningar för rumpan”
Stretcha rätt och gör bättre squats

Foto: Apollo

Annons
Annons

AnnonsLaddar