Annons

Annons

Angelina Jolie: ”Familjen är min svaghet”
Annons


Angelina Jolie på premiären av "Salt".

Angelina Jolies största svaghet är sin familj. Skådespelerskan, som uppfostrar hela sex barn tillsammans med hunken Brad Pitt, har en djup kärlek till sina barn och skulle bli helt förstörd om det hände något med någon av dem.

– Jag älskar dem djupt och om något skulle hända dem skulle det förgöra mig. Jag kan ha den värsta dagen någonsin och folk kan säga de elakaste sakerna till mig men så fort jag kommer hem till mina barn känner jag mig som den viktigaste personen i världen, säger hon.

Den 35-åriga skönheten, aktuell just nu i spionthrillern ”Salt”, hävdar också att hon älskar att hon har möjligheten att åka utomlands med Brad och barnen eftersom det innebär att de får veta mer om världen.

– Den största gåvan som jag har gett mina barn är att vi kan bo utomlands på grund av jobbet. När vi var i Italien så lärde vi barnen italienska och vi lärde oss om Venedigs historia. När vi var i Frankrike fick vi lära oss om Frankrikes historia och den franska revolutionen. De här länderna är så annorlunda jämfört med USA och det har varit bra för oss att ha de där långa franska luncherna och italienska middagarna och gå promenader tillsammans och upptäcka nya saker, säger hon till Daily Telegraph.

Läs även: Så får Angelina Jolie tiden att gå ihop

Brad Pitt och Angelina Jolie.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar