Annons

Annons

Anna Anka: ”Jag vill jobba på FBI!”
Annons


- My name is Anka, Anna Anka!

Anna Anka har tjänat stora pengar på sin medverkan i ”Svenska Hollywoodfruar” (och på att vara gift med Paul Anka), men för CHIC berättar hon vad hon hon skulle vilja göra om hon var tvungen att jobba med något annat:

– Då skulle jag jobba på FBI, som kriminaltekniker. Sånt älskar jag. När de undersöker vad som har hänt på mordplatsen och försöker lösa gåtan. Spännande!

Hur mycket betalt fick du för att vara med i ”Svenska Hollywoodfruar”?

– Det är konfidentiellt så det får jag inte säga, men det var mycket pengar! Jag har fått en massa erbjudanden så jag har sagt att de får lägga alla bud på bordet, så får jag åka hem och prata med min man och min advokat och se vilka som är värda min tid.

Den kända svenska krönikören och författaren Linda Skugge har sagt att hon gärna skulle bli din PR-agent. Behöver du någon?

– Ja, vi har snackat om det hemma, för jag har inget sånt i Sverige förutom TV3. Hon kanske kan komma med ett förslag så kan vi ta ett möte.

Det har pratats om din framtida politiska karriär. KDs partisekreterare Lennart Sjögren välkomnade dig till partiet men tog sedan tillbaka det.

– Politik har alltid varit ett intresse men tyvärr sitter politikerna som clowner bakom masker och bara lovar en massa saker som de aldrig genomför. Det är dags att lyfta på locket och låta det svenska folket få bestämma lite mer själva. Som jag tidigare har sagt så tycker jag inte att det ska vara lag på att pappor ska vara hemma utan det ska vara ett val mellan två partners. Och sedan är skatterna för höga och det finns för många bidrag som de ger till vem som helst. Ni jobbar 40 timmar i veckan plus att ni ska betala bidrag för alla andra. Det är helt fel!

Läs även: Linda Skugge tycker Anna Anka har en stor poäng.

Anna Ankas nya keps?

Av: Caroline Nilsson och Rose-Marie Söderlund Foto: Ulf Berglund/TV3


Annons


TAGGAR
12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar