Annons

Annons

Anna Sahlin: ”Så blir mitt bröllop”
Annons


Anna avslöjar detaljer om bröllopet.

Artisten Anna Sahlin ska gifta sig med Jimmy Wahlsteen den 24 juli. CHIC har pratat med henne om bröllopet.

Var ska ni ha vigseln?
– På vårt härliga lantställe”Casa WaSa” på Gotland. Vi kommer att hålla till i trädgården som vi kommer att smycka med hjälp av ett konstnärspar boendes på ön.

Var hittar du inspiration till ditt bröllop?
– I mitt hjärta! Jag och Jimmy ser det som ett sätt att få fira och hedra våra 12 år tillsammans och vår kommande spännande framtid.

Hur långt har ni kommit i planeringen?
– Ganska långt faktiskt. Det mesta är redan uttänkt och till och med ordnat. Inbjudningarna är skickade, maten beställd, prästen bokad och klänningen införskaffad. Återstår gör finliret såsom underhållning, val av dryck, m.m.

Vad är du mest nervös över?
– Att det ska regna! Vi kommer att hålla hela vigseln och festen utomhus.

Vad ska ni ha för tema på festen?
– Vi har inget speciellt tema. Däremot vill vi att det ska kännas uppsluppet, trivsamt, roligt, kärleksfullt och gotländskt! Vi har valt att ha en stor och god buffé med bland annat helgrillat lamm samt gående bord så att alla kan få sitta där de trivs bäst. Däremot kommer vi såklart att uppmana gäster som inte känner varandra att bekanta sig.

Känner du dig stressad över någonting?
– Nja, inte än. Kanske snittarna till cavan? Och tanken på regn och att gästerna är för sent ute och inte lyckas få tag i någon båt- eller flygbiljett.

Vad har du för tips till andra blivande brudar?
– Följ hjärtat och inga måsten. Ditt bröllop är ditt och inte till för att pleasa någon annans eventuella synpunkter. Vill du gifta dig i ett rött kortkort fodral och ha en hårdrocksfest, så gör det! Du är inte misslyckad om du inte lägger 100 000 kronor på festen. Det viktigaste är trots allt att ni blir man och hustru.

Anna om:

Klänningen: Jag är ingen gräddtårts- eller prinsesstyp. Eftersom vi ska vara utomhus på landet ville jag ha en vacker enklare klänning.  Jag hittade min drömklänning på första stället jag letade på! På Sturegatan i Stockholm ligger en alldeles underbar pytteliten vintageaffär fylld med ljuvliga, handplockade klänningar.  Min klänning har ett brett virkat band under bysten och är väldigt lågt skuren i ryggen. Hellång gräddvit med ett vackert fall. Mycket bohochic och precis lite lagom edgy. Butiksföreståndarinnan sa att den just hade kommit tillbaka in efter att ha varit utlånad för en plåtning till ett modemagasin. Den är så sjukt snygg!

Ringen: Jag gick förbi en smyckesdesigner på Söder häromdagen och fick syn på en matt guldring med en stor, rund, ljusgrön sten. Någon slags halvädelsten tror jag. Den var fin men vi får se.

Skorna: Det får bli några snygga höga wedgesandaler, gärna i någon beige nyans. Stilettklackar funkar inte så bra på gräsmatta.

Blommorna: Jag har inte riktigt smält tanken på att gå runt och hålla en bukett. Jag förställer mig att det skulle kännas lite stiff. Eventuellt kommer jag bara att ha blommor i håret, som jag ska ha utslaget. Men kanske några vackra stora vallmor som passar in i den gotländska känslan. Om inte annat för att vår dotter Lily, som ska vara brudnäbb, så hemskt gärna vill hjälpa mig att bära buketten.

Läs mer om Annas bröllop i vår stora bröllopsspecial, CHIC nr 9, i butik 22 april – 5 maj.

Anna med blivande maken Jimmy och dottern Lily.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar