Annons

Annons

Anna Wintour återanvänder kläder
Annons


Anna gillar den blommiga klänningen.

Det är sällan vi ser kändisar i samma kläder mer än en gång.  Anna Wintour, chefredaktör för amerikanska Vogue, har dock dykt upp i samma outfit vid ett flertal tillfällen i år.

Som ansikte för modebibeln Vogue visar hon att det är helt okej att bära samma kläder flera gånger.

Kanske beror det på finanskrisen, att hon bryr sig om miljön eller så gillar hon helt enkelt bara kläderna.

Vid tre stora event har Anna burit klänningen.

Klänningen med svarta och vita blommor från Carolina Herrera är definitivt ett av Annas favoritplagg. Och hon försöker inte dölja det heller. De senaste månaderna har hon burit den på tre väldigt publika event.

Den 15 juni hade hon på sig den när hon gick på the CFDA Fashion Awards i New York. Två månader senare fick klänningen följa med när hon medverkade i ”The Late Show with David Letterman”. Den 20 september gick Anna på Topshop Unique private dinner i London iklädd favoritklänningen.

Anna bar samma outfit på två modeveckor.

De senaste veckorna har Anna haft fullt upp med att åka runt på olika modeveckor. Kanske fick hon inte plats med så mycket packning för med bara tre dagars mellanrum bar hon samma kläder, på två olika modeveckor.

Den 21 september bar hon en reptiloutfit på modeveckan i London och den 24 september var hon på plats på modeveckan i Milano, i exakt samma outfit.

Av: Emilie Hermansson Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar