Annons

Annons

Är Pernilla Wahlgren för gammal för kortkorta kjolar? Rösta!
Annons


Swedish House Wives gick inte vidare i Melodifestivalens andra deltävling.

Swedish House Wives gick inte vidare i Melodifestivalens andra deltävling.

Schlageraktuella sångerskan Pernilla Wahlgren må vara 45 år fyllda, men hon har inga planer på att sluta använda kortkorta kjolar och klänningar – vilket hon av vissa får kritik för.

– Det finns alltid de som tycker att ”man ska inte ha så kort kjol när man är i din ålder”. Men det finns inga regler eller lagar utan man gör det man känner för och är i den åldern man känner sig, säger hon till Aftonbladet.

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör på CHIC, är 42 år och får ofta frågan om det finns en “åldersgräns” för kortkort.

– Det handlar mer om låren än åren tycker jag. Har man snygga ben tycker jag att man kan visa dom, oavsett ålder. Man måste också framförallt känna sig bekväm i kjol/klänningslängden. När en kvinna börjar dra nervöst i kjolen för att den är så kort så syns det direkt och ger ett osäkert intryck som kan kännas lite desperat.

Skulle du själv kunna bära en kortkort klänning eller kjol?
– Nej. Jag har inte lika välsvarvade ben som Pernilla. Jag tycker i och för sig att det är en stor skillnad på bara ben eller mörka strumpbyxor till den kortkorta kjolen. Bara ben ställer högre krav på att det ska vara flawless. Med svarta, matta strumpbyxor i tät denier kan även jag tänka mig en kortare variant av kjol. Formen på mina ben är det inget fel på, men jag tycker inte att de klarar en nära granskning utan ”filter”, jag skulle känna mig för naken med bara ben. Det är också viktigt med balans då man har kortkort, att både bära kortkort och urringat samtidigt signalerar ett visst mått av uppmärksamhetstörst. Det blir mer subtilt sexigt om man döljer något för åskådaren och inte avslöjar allt på en gång.

Pernilla gjorde i går sitt femte framträdande i Melodifestivalen, den här gången med gruppen Swedish House Wives tillsammans med Hanna Hedlund, 38, och Jenny Silver, 39. Låten ”On top of the world” handlar just om att njuta av livet, oavsett ålder.

– Man kan fortsätta att ta plats när man är äldre och har en massa barn. Det är så många som tror att när man blir äldre då ska man inte ha roligt längre och då ska man inte ta plats, säger Pernilla.

Är man för gammal för kortkort när man fyllt 40?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Är Pernilla Wahlgren för gammal för att ha kortkorta kjolar?

Är Pernilla Wahlgren för gammal för att ha kortkorta kjolar?

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar