Annons

Annons

ÅRETS CHICASTE 2012: Alla bar Ida Sjöstedt, men vem var vackrast? Rösta!
Annons


Angelica Blick, Ida Rislöw och Sania Claus Demina i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste.

Angelica Blick, Ida Rislöw och Sania Claus Demina i Ida Sjöstedt.

Vad har CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg gemensamt med Kenza ZouitenAngelica Blick, Ida Rislöw och Sania Claus Demina? Alla bar de Ida Sjöstedt Couture på Årets Chicaste 2012! Tydligen var det dock vissa som störde sig på att de bar samma designer, för Angelica skriver i sin blogg:

– Jag vet att Kenza och jag nästintill såg likadana ut igår – och det var ju SJÄLVKLART inget vi hade bestämt. Jag tror vi båda tyckte att detta var sjukt tråkigt, men får man reda på att man ska se liknande ut dagen innan en gala så går det inte att göra så mycket åt det. Jag hade bestämt att jag skulle se ut så här långt innan ens inbjudningarna skickats ut. Så sluta tjafsa om det nu – varken jag eller Kenza förtjänar att bli påhoppade såhär. Det var ett olyckligt sammanträffande – men fina, det var vi båda två iallafall!

Även Kenza försvarar sig i sin blogg:

– Jag såg att det blev ett himla liv om att vi dök upp i liknande klänningar från Ida Sjöstedt. Jag trodde det bara var färgen på läpparna som skulle matcha som jag skrev förut men när jag satt i taxin påväg till Berns såg jag på hennes insta att hon hade på sig en lång tyll-version (som för övrigt var heeeelt underbar!) av klänningen jag bar. Jag hade absolut ingen aning, hade jag vetat det hade jag valt något annat. Det kändes lite för sent och onödigt för mig att åka hem och byta 2 min innan galan, så när jag kom dit skrattade vi bara bort det och sedan var det inget mer med det. Men jag förstår att de som inte har så händelserika liv tycker att det här är det mest dramatiska som någonsin hänt, men för oss som är vänner var det inte mer än att vi råkat tänka i samma banor.

Vem var vackrast i Ida Sjöstedt?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Charlotta Flinkenberg i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Charlotta Flinkenberg i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Kenza Zouiten i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Kenza Zouiten i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Angelica Blick i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Angelica Blick i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Ida Rislöw (vänster) i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Ida Rislöw (vänster) i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Sania Claus Demina i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Sania Claus Demina i Ida Sjöstedt på Årets Chicaste 2012.

Uppdaterat! Även Semra Dedic, Årets Vardagschic 2011, bar Ida Sjöstedt.

Semra Dedic (med Emil B Wiman) i Ida Sjöstedt.

Semra Dedic (med Emil B Wiman) i Ida Sjöstedt.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Pavel Maira


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar