Annons

Annons

ÅRETS CHICASTE 2012: ”Det blir ett hemligt uppträdande”
Annons


Jenny Rathje är projektledare för Årets Chicaste.

Jenny Rathje är projektledare för Årets Chicaste.

Det är bråda dagar för CHICs egen festfixare Jenny Rathje. I morgon är vår stora gala Årets Chicaste 2012 och Jenny är den som är ytterst ansvarig för att allting klaffar.

  • Namn: Jenny Rathje
  • Ålder: 33
  • Yrkestitel: Projektledare/event

Vad består dina arbetsuppgifter av?
–  Jag sköter allt ifrån uppstart och håller i budgeten. Jag fixar sponsorer till själva galan och till goodiebagsen, planerar och sköter logistiken, beställer trycksaker som vepor, inbjudningar osv. Jag ser till att redaktionen får underlag till det som ska tryckas i tidningen, ordnar med gästlistor, sköter OSA och ansvarar för all produktion med produktionsbolaget. Jag beställer teknik och har kontinuerlig kontakt med Berns gällande mat, dryck, backstage, ljussättning, genomförande av galan osv. Jag ser till att bilder tas och att press bevakar, och följer sedan upp med sponsorer och samarbetspartners.

Hur lång tid tar det att planera Årets Chicaste?
– Det tar ca 9-10 månader totalt att få ihop alla delar. I mitt jobb är framförhållning A och O.

Vilka är det som får komma på galan?
– I år är vi uppe i 750 personer. Det är främst kändisar och annonsörer, men även samarbetspartners, frilansare, stylister och annat branschfolk som jobbar med CHIC.

Hoffmaestro uppträdde på Årets Chicaste 2010.

Hoffmaestro uppträdde på Årets Chicaste 2010.

Vad är ditt bästa minne från Årets Chicaste?
– Det måste vara när Hoffmaestro uppträdde 2010. Det var precis innan de peakade och blev überkända. Jag fick hänga med dem backstage i logen och det var riktigt härligt gäng. När de sedan spelade så skakade kristallkronorna inne på Berns – snacka om att lyfta taket!

Vad kan du avslöja om årets gala?
–  I år så har vi ett stort VIP-mingel kl 18.00 för ca 100 st av CHICs läsare som exklusivt kunnat köpa sig en åtråvärd biljett. Övriga gäster kommer kl 19.00. Jag själv kommer vara där från kl 8.00 på morgonen för allt fix och trix som ska ordnas med. Vi har satsat enormt mycket på själva pridutdelningen i år och har jobbat med produktionsbolaget OTW samt en känd regissör som bland annat har skrivit manus för ”Kvarteret Skatan”. Det blev många skratt i förberedelserna, så jag tror vi kommer att få en riktigt lyckad show i år. Dessutom har vi ett hemligt uppträdande på scenen efter prisutdelningen. Ja, sedan blir det party party – klackarna i taket!

Jenny Rathje på Årets Chicaste 2010.

Jenny Rathje på Årets Chicaste 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Ivan Da Silva


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar