Annons

Annons

ÅRETS CHICASTE 2012: Det ska redaktionen ha på sig
Annons


Delar av CHICs redaktion på Årets Chicaste 2011.

Delar av CHICs redaktion 2011. Klicka på bilden för att se den större!

Klädpaniken är ett faktum! Med bara en dag kvar till Årets Chicaste 2012 vet delar av CHICs redaktion fortfarande inte vad de ska ha på sig. Här är i alla fall vad några har beslutat sig för, eller vad de väljer mellan.

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör: – Jag ska ha sju olika outfits. Alldeles nyss var det sex, men nu upplyste scenproducenten mig om att det är sex ombyten på scen och inte fem som jag trodde, haha… En klänning på röda mattan från Ida Sjöstedt som är i svart spets och sedan sex olika ombyten på scen. Det blir en blandning av hellånga kreationer från Greta och Issa till kortare modeller från Lindex och MSGM och så en underbar vintagehistoria med en massa tyll. Och så en som jag inte riktigt har löst än då, haha… Alla klänningarna går i galans färgkoder rosa, orange eller svart. Till det ska jag bära Gianvito Rossi-pumps i tre olika färger (orange, svart och guld), något par Louboutins och lite andra vassa klackar. Och en massa smycken från Zanzlöza Zmycken, Anton Heunis och det som jag har hemma i byrålådan.

Jenny Rathje, projektledare: – Jag kör på en LBD i form av en Greta-klänning, modell ”Hanna”. Jag kommer att springa runt mycket och måste ha något som både är snyggt, svalt och bekvämt och då är den här ett säkert kort! Jag matchar med ett par svarta pumps från Vagabond (med lagom hög klack så man klarar av hela kvällen) och ett blaffigt statement-halsband från Valerie.

Svart klänning från Greta i modellen "Hanna", rosa klänning från Lindex.

Svart klänning från Greta i modellen "Hanna", rosa klänning från Lindex.

Kristin Baatz, tf art director: – Jag kör på ett säkert kort, en svart tight tunnstickad klänning från Coast och bryter av den feminina silhuetten med ett par loafers med nitar från Zara. Väskproblemet är fortfarande inte löst utan jag tänkte ta en snabb sväng på lunchen och se om jag hittar någon jag gillar.

Sanna Moen, allmänredaktör: – Jag kände mig lite inspirerad av ”Mad Men”-trenden och ska ha en härligt glammig coctailklänning från Coast. Den är draperad och väldigt figursmickrande. Till det kommer jag ha ett stort statementhalsband från Zanzlöza Zmycken som enda accessoar.

Rose-Marie Söderlund, webbredaktör: – Jag ska ha ett svart, draperat fodral från Coast, en svart clutch med nitar från Zara och ett par svarta stilettklackar i lack från Nilson. Till det blir det nog ett maffigt dödskallehalsband och silverringar.

Kristin, Sanna och Rose-Marie ska bära klänningar från Coast.

Kristin, Sanna och Rose-Marie ska bära klänningar från Coast.

Csilla Vincefi Nee, stylist: – Det är få tillfällen där man får använda långklänning och på torsdag går jag all in för det. Jag kommer att bära denna vinröda långklänning från Coast med ett par riktigt obekväma och skyhöga Miu Miu slingbacks.  I smyckesväg satsar jag nog på ett par snygga örhängen och ett par riktigt cerisa läppar. Ballerinorna får följa med i handväskan så klart, då det kommer dansas långt in på natten!

Csillas klänning från Coast och skor från Miu Miu.

Csillas klänning från Coast och skor från Miu Miu.

Lisen Sundberg, skönhetsredaktör: – Som det ser ut nu blir det en orange knälång klänning från Greta och ett par guldiga skor från Miu Miu. Inga nyköp, utan passar på att använda något jag redan hade.

Hulda Andersson, modechef: – Jag klickade hem en karamellrosa vintageklänning från nätet i förra veckan som en vild chansning då jag haft ont om tid att shoppa och är mammaledig. Långklänningen jag fastnade för kommer från en vintagebutik i LA och är allt annat är minimalistisk… Hade ingen aning ifall den skulle hinna komma i tid med posten eller alls passa mig (hade inget annat klädalternativ). Idag dök klänningen upp i brevlådan och den passar! Visst skulle jag säkert se klart smalare ut i en svart klänning (med mina extra kilon) men jag känner mig alltid mer hemma i starka färger så det får det bli! Att känna sig bekväm och ”hemma” i en outfit är alltid viktigast! Jag gillar också att ha något lite annorlunda som ingen annan har och fastnar därför ofta för vintageklänningar. Till det blir det troligen riktigt höga Prada-sandaletter med klossklack och box-clutch från Jimmy Choo for H&M.

Melody Pourreza, modeassistent: – Jag vet inte än vad jag ska ha på mig. Det står mellan en klänning från Hoss med pumps från Aldo, smycken från Zanzlöza Zmycken och svart en Chanel-väska, eller en klänning från Hervé Léger, Louboutins och en guldfärgad Louis Vuitton-clutch.

Linn Donnelly, modeassistent: –  Jag väljer mellan två outfits. Den första är en svart spetsklänning som min mamma sytt åt mig. Till den tänkte jag ha svarta skor från Marni och ett halsband från H&M, fast i håret. Lite Kleopatra-inspirerat. Outfit två är en kort, ljusrosa klänning med 3D-blommor framtill och guldörhängen med vita pärlor från Zanzlöza Zmycken.

Håll utkik efter bilder på redaktionen efter galan!

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar