Annons

Annons

ÅRETS CHICASTE 2012: ”Det kommer att bli mycket tårar och känslor – och lite naket!”
Annons


Charlotta Flinkenberg utanför Berns på Årets Chicaste 2011.

Charlotta Flinkenberg utanför Berns på Årets Chicaste 2011.

Nedräkningen har börjat! Nu på torsdag (13/9) går CHICs stora gala Årets Chicaste 2012 av stapeln. Under kvällen kommer priser att delas ut till Årets Chicaste Fashionista, Karriärista, Celebritet, Bloggare och Läsare. Vi har tagit tempen på CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg.

Är allt under kontroll inför galan på torsdag?
– Nej, det kan jag inte påstå! Det mesta är förstås proffsigt ordnat sedan länge, men det här har vuxit till så enormt stor tillställning med så pass många moment och kockar inblandade att vad som helst kan gå fel. Hur mycket man än har planerat kan det strula ihop sig varenda dag/timme/minut och sekund innan det smäller på torsdag. Jag har lärt mig att vara standby inför alla eventuella obehagligheter som måste lösas genom flexibelt tänk och positive thinking =) Och tack och lov är jag inte ensam att lösa allt, vi har många rutinerade galarävar omkring oss som hjälper till, Jenny Rathje, Sophia Ander och så hela OTW-teamet förstås! Alla på redaktionen är oerhört hjälpsamma på olika sätt. Dessa veckor innan galan får ALLA hugga i, så är det bara.

Vad är det värsta som skulle kunna hända?
– Att vissa personer inte dyker upp enligt plan, typ pristagare/prisutdelare, eller att tekniken ballar ur, eller att någon skadar sig… Gud, det finns en del hemska mardrömsscenarior…

Kommer det att vara några kända prisutdelare även i år?
– Jajamen, men jag får inte avslöja vilka ännu!

Vad ska du ha på dig?
– Sex olika outfits. Alla lika smashing men på sitt eget vis!

Vad är ditt bästa minne från Årets Chicaste?
– Förra årets gala blev väldigt proffsigt arrangerad och jag var väldigt stolt efteråt eftersom allt flöt på så fint. Jag minns även första årets gala med ett leende och tycker att idén med den specialbyggda walk in closeten var kul, där gästerna kunde “shoppa” sin egen goodiebag (bland annat ett par skor).

Något du helst skulle vilja glömma?
– En av mina dyrare klänningar sprack typ tio minuter innan jag skulle ta emot gästerna på röda mattan, innan förra årets gala. Den var så sjukt tajt upptill. Två assistenter fick hålla ihop tyget och vår stylist Csilla fick sy ihop den på plats, haha… Det var heller ingen höjdar-logistik på galan år 2010, även om gästerna kanske inte tänkte på det. Men flera saker gick fel, jag råkade köra upp mikrofonen rakt i Carolina Gynnings mun/tänder så att det sa “KLONK” jättehögt, det blev kaos kring goodiebag-kön och vi fick tillkalla vakter för att folk betedde sig som hysteriska fans på en pojkbandskonsert… Och så var det lite småjobbigt att brandlarmet gick förra året på genrepet och Berns fylldes av nån konstig dimma från en rökmaskin som hade fått spel…

Carolina Gynning får smaka på micken när hon intervjuas av Charlotta.

Carolina Gynning får smaka på micken när hon intervjuas av Charlotta.

Det är fjärde gången galan arrangeras. Vad är det för nyheter man kan vänta sig i år?
– Vi försöker finslipa eventet för varje år som går genom att noga gå igenom alla detaljer, stryka och lägga till. Nytt för i år är att vi har bjudit in ett begränsat antal läsare till kalaset, genom Chicsperience-biljetterna som man kunde köpa i två olika paket. Chicsperience-biljetterna har varit oerhört populära och de biljetterna tog slut nästan direkt. Det ska bli väldigt roligt att få festa tillsammans med våra läsare och låta dem ta del av all glamour och spänning som sker under kvällen! Vi har en mycket bra kändislista och folk brukar klä upp sig till tänderna just för vår gala. Vilket kan bero på att vi även i år korar Årets Chicaste Gäst, som vinner ett presentkort på hela 10000 kr på Stockholm Market! Så om du ska gå på Chicast-galan gäller det att vässa outfiten ordentligt!

Vad ser du mest fram emot under galan?
– Det ska som sagt bli roligt att träffa så många av våra läsare, men det är alltid rörande och roligt att få se hur genuint glada våra vinnare blir och hur skickliga prisutdelarna är. Det kommer att bli mycket tårar och känslor. Och så en hel del skratt. Och lite naket, haha… Jag vågar inte avslöja vad! Men ska jag vara ärlig så ser jag nästan mest fram emot fredag då jag kan andas ut igen… Det är lite mycket nu denna vecka.

Charlotta Flinkenberg i en röd klänning från Halston/my-wardrobe.com.

Charlotta Flinkenberg i en röd klänning från Halston/my-wardrobe.com.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Ivan Da Silva


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar