Annons

Annons

ÅRETS CHICASTE 2012: Lisens bästa skönhetstips tips till festen
Annons


CHICs skönhetsredaktör Lisen Sundberg på Årets Chicaste 2011.

CHICs skönhetsredaktör Lisen Sundberg på Årets Chicaste 2011.

Hår, smink och naglar är minst lika viktigt som kläder, speciellt om du frågar CHICs skönhetsredaktör Lisen Sundberg. Här kommer hennes bästa tips till höstens fester.

Vad är det för trender som gäller i höst?
– Som vanligt såg vi mycket Isabel Marant-/Chloé-typiska naturliga hår med självfall men även en hel del volym på hjässan och så klart – fejkluggen. Höstens makeup är ganska dramatisk. Grafiska liners eller mörka läppar. Mycket händer på nagelfronten; det är ett bra sätt att uttrycka sig och göra ett statement utan att förändra sitt hår eller sin makeup som ju på ett sätt förändrar ens utseende mer. Bland annat släppte Ciaté en sammets-manikyr nyligen och märket Fnug lanserade Hologram-lack som nästen ger en 3D-effekt.

Hur blir man snabbt snygg till fest, dvs chic på ett kick?
– Om jag har begränsad tid brukar jag satsa på håret; torrschampo och kanske en enkel lös knut matchat med knalligt läppstift. Sedan kan ju smycken göra stor skillnad om man vill se mer uppklädd ut!

Vilken look satsar du själv på till galan Årets Chicaste i kväll?
– Den blir enkel. En ganska vid klänning som går till knäna och så guldiga sandaletter. Jag får pimpa mig själv med annat som hår, läppar och smycken som jag nämnde tidigare.

Om man inte är så van att sminka sig, vad ska man göra då?
– Man behöver inte sminka sig för att det är fest, men nu finns det mycket foolproof produkter man kan vända sig till. Typ en BB-cream är lätt att lyckas med då den jämnar ut men sällan ser kakig ut. Du kan också skapa ett sotigt öga med en skugga i pennform eller med applicator så slipper du arbeta med penslar och puderskuggor i olika variationer. Typ den här från Max Factor är enkel. Lite kajal och mascara på det så är du färdig!

Lisen Sundberg bar en cerise klänning från Monki på Årets Chicaste 2011.

Lisen bar en cerise klänning från Monki på Årets Chicaste 2011.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Ivan Da Silva


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar