Annons

Annons

Årets Chicaste Bloggare 2014: Nicole Falciani Grängshem
Annons


Årets Chicaste Bloggare 2014: Nicole Falciani Grängshem.

Årets Chicaste Bloggare 2014: Nicole Falciani Grängshem.

Årets Chicaste Bloggare: Nicole Falciani Grängshem.
Ålder: 17 år.
Gör: Studerar, bloggar, arbetar som modell och skådespelerska. Driver en podcast med Chloé Schuterman.
Familj: Mamma och pappa.
Bor: I Stockholm.
Motivering: Ung men redan stilsäker och lyckas få till den urbana, avslappnade looken till perfektion. Inspirerar hundratusentals followers med sin klädstil och får allt ifrån Converse-sneakers till bombarjackor att se lika självklart ut på henne. Om hon inte får sitt eget klädmärke snart tänker vi äta upp vår Feodorahatt!

”Min stil kan enklast beskrivas som blandad, skön och slapp. Favoritplagg är mina svarta bootcut-jeans men jag gillar också mina Converse, de funkar till allt och har alltid varit mina favoritskor.

Jag skulle aldrig ta på mig nätlinnen och Foppa-tofflor. Det är asnice om man är ute på landet eller liknande men aldrig annars. När det gäller trender så följer jag dem inte bara för att jag ’måste’, det måste kännas snyggt och bekvämt, annars får det vara.

Min stil har förstås utvecklats genom åren men jag tror inte att jag kommer att ändra inställning särskilt mycket till vad jag tycker är snyggt i framtiden. Nu är jag ju fortfarande ganska ung, men kanske kommer jag att ha på mig kläder om tre år som jag anser är skitfula idag.

När det gäller shopping så älskar jag Zara men även många butiker och kedjor som inte finns i Sverige, som Pull & Bear, Berschka och Stradivarius. De har snygga kläder till budgetpriser. Jag unnar mig även dyrare handväskor emellenåt. Vissa kanske reagerar på att jag är 17 år och bär statementväskor från Céline och Balenciaga, men designersakerna har jag köpt för egna pengar som jag har tjänat på bloggen och genom modell- och skådisjobb. Jag är väldigt målmedveten, så vill jag ha något ser jag till att fixa det. Jag har alltså inte ärvt eller fått dessa väskor utan betalat för dem själv. Mina drömköp just nu är en ljusrosa och beige Balenciaga och ett hus i ett varmare land!

När jag var tolv år fick jag diagnosen barnreumatism. En sjukdom påverkar en alltid på olika sätt. Som person har jag blivit otroligt mycket starkare. Men jag känner förstås av det i vardagen; på vintern är jag alltid supertrött, men eftersom min sjukdom inte syns utanpå så förstår inte folk alltid hur jag egentligen mår.

Jag har 130 000 följare på instagram och många läser min blogg, så visst känner jag ibland av pressen att leva upp till deras förväntningar genom att klä mig fint. Samtidigt så går jag i skolan från 08.30 till 16.00 varje dag så jag orkar inte alltid vara så uppklädd. När jag är i skolan blir det en tisha, jeans och sneakers.

Mina bästa stiltips är att köpa kläder som du trivs i. Bygg upp en bra basgarderob och utgå ifrån din egen kroppsform – tänk på om det är något du vill framhäva eller tvärtom.

Jag blev chockad redan när jag blev nominerad till detta pris, eftersom jag inte driver en renodlad modeblogg. Att få vinna hade jag inte ens föreställt mig, jag är så glad! Detta är det första modepris jag vinner. Tack alla ni som har röstat!”

Foto: Magnus Ragnvid

arets-chicaste-2014-nicole-falciani-grangshem


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar