Annons

Annons

Årets Chicaste Celebritet 2014: Victoria Silvstedt
Annons


Årets Chicaste Celebritet 2014: Victoria Silvstedt.

Årets Chicaste Celebritet 2014: Victoria Silvstedt.

Årets Chicaste Celebritet: Victoria Silvstedt.
Ålder: 39 år.
Yrke: Modell, programledare, skådespelerska, underklädesdesigner. Bloggar på chic.se.
Familj: Mamma, pappa, syster, bror, pojkvän.
Bor: Pendlar mellan Monaco och New York.
Motivering: Vi kan inte sluta frossa i bilder på denna glamason som är lika fabulous i jeans, skinnjacka och Alaïa-heels som i virkade tunikor på stranden. En av få svenska stjärnor som inte bara kvalar in på den internationella röda mattan, utan även ÄGER den.

”Idag klär jag mig glamouröst och kvinnligt, men så har det inte alltid varit. Min stil har gått från tomboy och hästtjej till chic.

Mina favoritplagg är mina mörka, jeans från Helmut Lang och min svarta Alaïa-klänning. Tidigare var jag väldigt förtjust i Hervé Legér-fodral och ägde säkert 50 klänningar. Men jag har tröttnat på de klänningarna nu och ger bort dem till min mamma, som säljer dem till second hand-butiker och gör sig en hacka, haha.

Idag samlar jag på Alaïa-klänningar istället, tillsammans med skor och väskor som jag också gillar att shoppa.

När jag investerar i designerköp så använder jag verkligen de sakerna tills de slits sönder. Mitt bästa köp är min mullvadsfärgade Hermès Birkin-väska som jag haft i flera år. Den får följa med överallt, även på stranden. Nu har den tappat färgen lite grann. Jag tycker att man ska använda sina fina saker och inte bara låta dem stå och samla damm i garderoben.

När ingen ser mig så bär jag mjukisbyxor och en stor, skön tröja. Jag har inte på mig långklänning lika ofta idag som förr, men det är alltid lika roligt att få klä upp sig för röda mattan. Ibland får jag låna kreationer av mina favoritdesigner Roberto Cavalli, Versace eller Joelle Flora.

För flera år sedan råkade jag ut för en fashion disaster på röda mattan i Cannes då mitt ena bröst hoppade ur klänningen eftersom den var för tajt…

Senast jag fick ett pris var då spanska GQ Magazine utsåg mig till ’Sexiest Woman of the Year” och i USA blev jag utnämnd till ’Most Beautiful Woman of the Year” av herrmagasinet Maxim. Nu är jag stolt över att bli nominerad till ett pris med kläderna på. Jag har mognat och det är inte lika viktigt att bära utmanande plagg längre, nu är det en mer classy look som gäller för mig. Det känns därför helt fantastiskt att vinna titeln Årets Chicaste Celebritet!”

Foto: Magnus Ragnvid

Årets Chicaste Celebritet 2014: Victoria Silvstedt.

Årets Chicaste Celebritet 2014: Victoria Silvstedt.


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar