Annons

Annons

Årets Chicaste Fashionista 2014: Malin Richardson
Annons


Årets Chicaste Fashionista 2014: Malin Richardsson.

Årets Chicaste Fashionista 2014: Malin Richardsson.

Årets Chicaste Fashionista: Malin Richardson.
Ålder: 24 år.
Gör: Driver bloggen mogis.se på heltid sedan 2010. Rese-/matskribent för ELLE Mat & Vin.
Familj: Mamma, pappa, storasyster, pojkvän.
Bor: Letar lägenhet i Stockholm.
Motivering: Äger inte ett enda svart plagg och inspirerar oss att våga leka mer med färg och mönster i de mest vackra och oväntade kombinationer. Har en förkärlek för statementjuveler och är själva definitionen av chic. Hon är vår Carrie Bradshaw i verkligheten!

”Min stil är färggrann, klassisk och modern. Många svenskar är lite försiktiga med färg och mönster. Mitt tips är att man börjar med accessoarer eller ett par skor i en härlig färg och testar sig fram med det. Efter ett tag kanske man är redo att köpa ett plagg i en vacker färg eller mönster som går att kombinera till ett par enkla jeans eller något enfärgat. Efter det kan du börja kombinera med dina accessoarer eller skor i färg och till slut kommer du inte kunna bära något annat än färg och mönster! Det ger så mycket glädje och energi. När jag stylar plagg med riktigt mycket färg och mönster brukar jag ha som motto att inte ha fler än tre starka färger som dominerar looken samtidigt.

Jag samlar på statementsmycken från Shourouk och har en hel del nu. Jag älskar även färgstarka klackar av märket Aperlaï. Mina favoritmärken är MSGM, Alberta Ferretti, Red Valentino och J.Crew. Vissa av dessa märken blir jag sponsrad med, jag jobbar som ambassadör för många av mina favoritbutiker och märken som jag älskar mest och givetvis ska jag få betalt för det arbete jag lägger ner på att marknadsföra dem.

Jag märker inte alls av någon avundsjuka bland mina bloggläsare trots att jag visar mig i nya outfits dag efter dag, vilket annars säkert kan sticka i ögonen hos folk. Mina läsare är trevliga människor. Så klart att det trillar in ett och annat troll i kommentarsfältet ibland, men då trycker jag bara på delete – en väldigt smidig knapp! Jag vill att bloggen ska vara en plats där man finner glädje och inspiration och håller en trevlig atmosfär i kommentarsfältet.

Tack och lov tog man inte lika mycket foton då jag var yngre som man gör idag… På min tid i högstadiet så gällde mycket logotyper och pikétröjor i kombo med Longchamp-väskor. Jösses… Men just då tyckte jag att jag var så himla hipp.

Jag får mycket inspiration under mina resor. Då jag var på Seychellerna tidigare i år så snorklade jag i korallreven och alla vackra fiskar i neon med de mest otroliga mönster gav mig så mycket kreativitet. Jag får tacka korallfiskarna i Indiska Oceanen för detta pris!”

Foto: Magnus Ragnvid

arets-chicaste-2014-malin-richardson


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar