Annons

Annons

Årets Chicaste Karriärista 2012: Nathalie Schuterman
Annons


Nathalie Schuterman är Årets Chicaste Karriärista 2012.

Nathalie Schuterman är Årets Chicaste Karriärista 2012.

Hon är drottningen av elegans, som med smakfulla materialval, renodlad estetik och klassiska koncept visar var modeskåpet ska stå. En av få med internationell pondus – och en garderob vi bara kan drömma om.  

Årets Chicaste Karriärista 2012 är Nathalie Schuterman

Namn: Nathalie Schuterman.
Ålder: 45 år.
Yrke: Butiksägare.

Hur känns det att vinna?
– Jag är jättestolt över att jag vann! Roligt både att vara ”chic” och att mitt hårda arbete uppskattas.

Kan stil köpas för pengar?
– Absolut inte! Jag ser ofta tjejer med begränsad budget som fått ihop en jättefin look med kedjornas utbud. Och lika ofta ser jag motsatsen: kvinnor som bara har dyra saker på sig och inte ser kloka ut.

Händer det att du fyndar second hand?
– Nej, men däremot shoppar jag gärna på H&M, Zara och Topshop – älskar det! Mitt bästa budgetfynd är ett par glitter-shorts från Topshop.

Läs en längre intervju i CHIC nr 20, i butik 20 september – 3 oktober.

Nathalie Schuterman är Årets Chicaste Karriärista 2012.

Nathalie Schuterman är Årets Chicaste Karriärista 2012.

Foto: Magnus Ragnvid


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar