Annons

Annons

Årets Chicaste Man 2014: Roy Fares
Annons


Årets Chicaste Man 2014: Roy Fares.

Årets Chicaste Man 2014: Roy Fares.

Årets Chicaste Man: Roy Fares.
Ålder: 29 år.
Gör: Konditor, författare, programledare. Aktuell med bakboken ”Delicious” (Bonnier Fakta) och som jurymedlem i ”Dessertmästarna! på Kanal 5.
Familj: Mamma och pappa.
Bor: I Enskede, Stockholm.
Motivering: Han lämnar inget åt slumpen när han arbetar och med samma detaljprecision väljer han kläder. Det är genomtänkt, avslappnat och sexigt, oavsett om det handlar om casual vardagsplagg eller välskräddade kostymer av exklusiva material och högblanka skor. Så snygg att vi vill äta upp honom…

”Kläder har alltid varit viktigt för mig, ett sätt att visa vem jag är. Att känna sig snygg mår man ju bra av. Om jag ska beskriva min stil med tre ord så är den sportig, tajt och street.

Jag är rätt kräsen med vad jag tar på mig och vill inte ha någon stylist då jag är med i teve, utan då väljer jag kläder själv. Ett favoritplagg som jag alltid känner mig fin i är min marinblå kostym från Johan Lindeberg. Jag mixar både dyra och billiga märken, från Ralph Lauren och Tiger of Sweden till H&M och Zara.

Något jag aldrig skulle ta på mig är en icke figursydd skjorta. Skjortor är ett nyckelplagg för mig, det och skor lägger jag mest pengar på i shoppingväg.

Bästa köpet är mina Jimmy Choo-skor. Det sämsta är min gråsilvriga kostym som jag bar till min bal. Jag såg ut som en sliskig italienare…

Självklart är jag mån om mitt utseende. Nu låter jag kanske som världens ytligaste person, men träning för mig är något jag mår bra av. Jag är stolt över min kropp och visar gärna upp den. Känner jag mig snygg i kroppen så vill jag även klä mig snyggt, det är så jag funkar. Men det är inte alla kläder som är designade för vältränade kroppar så det finns uppenbarligen en marknad för alla. Alla stilar och trender passar inte alla män, mitt tips är att försöka finna din egen stil som du sedan vågar mixa med lite tänk utanför boxen.

Det finns inga kända stilförebilder som jag ser upp till, utan jag inspireras av vanligt folk jag ser på gatan och möter på caféer.

Jag måste erkänna att det känns rätt härligt att vara den chicaste mannen i Sverige!”

Foto: Magnus Ragnvid

arets-chicaste-2014-roy-fares


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar