Annons

Annons

Årskrönika 2011: Kändisbebisarna
Annons


bebis

Några kändisbebisar som föddes 2011.

Storken har flugit skytteltrafik till Hollywood under 2011 och flera kändispar har blivit stolta föräldrar till små bebisar. Här är några av 2011s nyfödda.

january-430x286

Xander Dane Jones
”Mad Men”-stjärnan January Jones blev mamma för första gången till en liten son den 13 september. Vem som är pappa till den lille är dock okänt.

alba

Haven Garner Warren
Den 13 augusti blev Jessica Alba tvåbarnsmamma. Hon och maken Cash Warren fick en till dotter – Haven Garner.

kate

Bingham Hawn Bellamy
Kate Hudson och pojkvännen Matt Bellamy välkomnade sitt första gemensamma barn, sonen Bing, den 9 juli. Stolt storebror är Ryder, Kates son från ett tidigare äktenskap.

beckham

Harper Seven Beckham
Den 10 Juli fick Victoria och David Beckham äntligen sin efterlängtade dotter. Hon fick det ovanliga namnet Harper Seven och en fantastisk garderob.

pink

Willow Sage Hart
I juni kom lilla Willow Sage till världen och sångfågeln Pink och maken Carey Hart blev föräldrar för första gången.

natalie

Aleph Millepied
2011 fick Natalie Portman en Oscar men hennes största vinst är ändå sonen Aleph som föddes i juni.

mariah

Moroccan Scott & Monroe Cannon
Mariah Carey
och maken Nick Cannon blev stolta föräldrar till tvillingarna Moroccan och Monroe den 30 april. Barnen kom till världen lyssnandes på en av mammas låtar.

skyler

Skyler Morrison Berman
Stylisten Rachel Zoe födde sonen Skyler i mars och han tävlar nu med Harper Beckham om titeln ”årets bäst klädda bebis”.

miranda

Flynn Bloom
Om pappa heter Orlando Bloom och mamma Miranda Kerr så är det inte så konstigt att man är så söt som Flynn. Parets första barn föddes sjätte januari.

penelope

Leo Bardem
Penélope Cruz och Javier Bardem är väldigt hemliga av sig men de har inte lyckats dölja lyckan över sonen Leo som föddes 22 januari.

nicole

Faith Kidman-Urban
Med hjälp av en surrogatmamma blev Nicole Kidman och Keith Urban föräldrar till sin andra gemensamma dotter Faith i slutet av förra året och i januari 2011 avslöjades hon för världen.

lilyallen-430x286

”Mini” Cooper
Efter missfall fick Lily Allen och maken Sam Cooper äntligen en liten dotter i november. Vi väntar med spänning på att få veta hennes namn.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar