Annons

Annons

Årskrönika 2011: Kändisbröllopen
Annons


wedding

2011 års kändisbröllop!

Bröllopsklockorna har klämtat åtskilliga gånger i kändisvärlden under 2011. Här är de största och vackraste bröllopen från året som gått.

williamkate-430x286

Prins William & Kate Middleton
Årets största bröllop var den kungliga vigseln mellan Prins William och Kate Middleton den 29 april. 1 900 personer var inbjudna och bruden bar en klänning från Alexander McQueen.

reese

Reese Witherspoon & Jim Toth
Reese Witherspoon
gifte sig för andra gången den 26 mars på sin gård i Ojai, Kalifornien. Den här gången blev det med Jim Toth som hon dejtat i ett år. 

nick

Nick Lachey & Vanessa Minnillo
Efter många år tillsammans fick Nick Lachey äntligen sin Vanessa Minnillo den 15 juli. Bröllopet hölls på den privata ön Necker Island inför 35 gäster.

charlene

Furst Albert & Charlene Wittstock
Årets andra kungliga bröllop hölls i Monaco mellan Furst Albert och vackra Charlene Wittstock. Tiden före bröllopet ryktades att bruden skulle fly men den andra juli blev de trots allt äkta makar.

kate-520x346

Kate Moss & Jaime Hince
Kate Moss och Jaime Hince höll årets coolaste bröllop i en liten by på den engelska landsbygden den första juli. Kate bar en klänning designad av kontroversiella John Galliano.

leann

LeAnn Rimes & Eddie Cibrian
Deras förhållande började som en otrohetsaffär när de båda var gifta på andra håll men den 22 april gifte LeAnn Rimes och Eddie Cibrian om sig med varandra.

lily

Lily Allen & Sam Cooper
Den 11 juni stod Lily Allen brud och äktade sin Sam Cooper. Samma dag avslöjade dem att de väntade barn!

kim

Kim Kardashian & Kris Humphries
Kim Kardashian fick sitt drömbröllop den 20 augusti men inte sin drömprins. Trots storslaget bröllop som visades på teve höll inte äktenskapet med Kris Humphires längre än 72 dagar.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar