Annons

Annons

Årskrönika 2011: Kändisuppbrotten
Annons


uppbrott11

De största uppbrotten 2011.

Under året som gått har flera av kändisvärldens starkaste par, chockerande nog, gått skilda vägar. Här är några av 2011s största kändisuppbrott.

ashtondemi

Ashton Kutcher & Demi Moore
Efter rykten om att Ashton Kutcher skulle ha varit otrogen släppte Demi Moore nyligen bomben att hon har ansökt om skilsmässa. Paret var gifta i sex år.

lopez

Jennifer Lopez & Marc Anthony
Liksom deras överraskande bröllop 2004 kom Jennifer Lopez och Marc Anthony skilsmässa i juli väldigt plötsligt. Anledningen till uppbrottet är fortfarande okänt. De var ett par i sju år och har två barn tillsammans.

kimkris

Kim Kardashian & Kris Humphries
Efter bara 72 dagar som gifta ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från maken Kris Humphries. Det exklusiva bröllopet sändes på TV och i sinom tid lär även anledningen till skilsmässan bli känd via Kims realityserie.

arnold

Arnold Schwarzenegger & Maria Shriver
De var gifta i 25 år och har fyra barn tillsammans men i maj ansökte Maria Shriver om skilsmässa från maken Arnold Schwarzenegger. Den chockerande anledningen var att det blev känt att Arnold, för tio år sedan, fått ett barn tillsammans med parets före detta hushållerska.

marie

Måns Zelmerlöw & Marie Serneholt
Svensk teves mesta radarpar flyttade isär i somras efter tre år tillsammans. På Måns premiär på “Allsång på Skansen” i början av sommaren satt en glad Marie i publiken men bara några veckor senare tog det slut.
– Marie är fortfarande min närmaste och bästa vän, men det är så att gnistan inte längre finns kvar, sa Måns då.

cameron

Cameron Diaz & A-Rod
Skådisen Cameron Diaz verkade ha funnit kärleken en gång för alla i baseballspelaren Alex ”A-Rod” Rodriguez men i september tog det 16 månader långa förhållandet slut. De är dock fortfarande goda vänner.

alexkate

Alexander Skarsgård & Kate Bosworth
Favoritparet Alexander Skarsgård och Kate Bosworth blev tillsammans under inspelningen av deras gemensamma film ”Straw Dogs” för två år sedan. Kate besökte Sverige med Alex flera gånger men i augusti avslöjades att förhållandet var över när Kate visade upp en ny man vid sin sida.

peteashlee

Ashlee Simpson & Pete Wentz
Pete Wentz och Ashlee Simpson gifte sig 2008 och har sonen Bronx tillsammans men i februari tog de det gemensamma beslutet att gå skilda vägar. Anledningen ska ha varit att de hade växt ifrån varandra och de är fortfarande bästa vänner.

renee

Bradley Cooper & Renee Zellweger
Även om de försökte hålla förhållandet så privat som möjligt så är det känt att Bradley Cooper och Renée Zellweger var ett par i två år. I mars gick de dock skilda vägar och Bradleys hårda fokus på karriären sägs vara orsaken.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar