Annons

Annons

Årskrönika 2011: Nya kändispar
Annons


nyapar

2011 har Amor skjutit iväg massor av kärlekspilar till Hollywood och det har bildats ett gäng nya favoritpar bland stjärneliten.

aniston

Jennifer Aniston & Justin Theroux
Jennifer Aniston tycks äntligen ha funnit äkta kärlek igen. Hon och pojkvännen Justin Theroux träffades under inspelningen av filmen ”Wanderlust” och har varit oskiljaktiga sedan dess. Rykten om romansen startade i juni men då hade de redan kilat stadigt ett bra tag. 

mendes

Ryan Gosling & Eva Mendes
Ryan Gosling
och kärestan Eva Mendes träffades också på en filmsinpelning. I september syntes de på Disneyland tillsammans och i november blev de ett par officiellt när de åkte på en romantisk resa till Paris.

blakeleo-430x286

Blake Lively & Leonardo DiCaprio
Första gången Blake Lively fann kärleken i år var i Leonardo DiCaprio. De syntes tillsammans för första gången under filmfestivalen i Cannes i maj och hade en stadig sommarromans. 

jlo1-430x286

Jennifer Lopez & Casper Smart
Efter uppbrottet med maken Marc Anthony föll Jennifer Lopez för sin 24-årige bakgrundsdansare Casper Smart. Sedan november har paret umgåtts flitigt och rest runt tillsammans i världen. 

sienna

Sienna Miller & Tom Sturridge
Sienna Miller har fallit handlöst för Robert Pattinsons BFF Tom Sturridge, 26. De har dejtat sedan i våras. 

kate

Kate Bosworth & Michael Polish
Direkt efter att Kate Bosworth gjorde slut med Sverige och Alexander Skarsgård i juli började hon dejta regissören Michael Polish. Och hon ser lycklig ut.

blake

Blake Lively & Ryan Reynolds
Kanske var det kärleken till Ryan Reynolds som satte stopp för Blakes romans med Leo? Duon träffades tidigare i år under inspelningen av filmen ”The Green Lantern” men det är först nu de har blivit ett par på riktigt.

justin

Justin Bieber & Selena Gomez
De unga sångfåglarna Selena Gomez och Justin Bieber slog ihop sina nästen i februari och sedan dess har de hållit ihop genom både nakenbildsskandaler och fadersskapstest.

penn

Penn Badgley & Zoe Kravitz
I höst har Penn Badgley börjat dejta Lenny Kravitz dotter Zoe och genom förhållandet har han också förvandlats till en riktig rocker. 

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar