Annons

Annons

Årskrönika: Årets hetaste kändisnyheter – 2011
Annons


news2011

Årets hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden under 2011? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt en liten tillbakablick med de roligaste, största och galnaste nyheterna och snackisarna från året som har gått.

Amy-430x313

Amy Winehouses bortgång
Den kontroversiella och mycket talangfulla sångerskan Amy Winehouse dog tragiskt den 23 juli, blott 27 år gammal. Hon hittades död i sitt hem i Camden, norra London och dödsorsaken visade sig senare vara alkoholförgiftning. Sångerskan hade ett välkänt missbruksproblem med både alkohol och droger och åkte in och ut på rehab, utan resultat.

taylor

Elizabeth Taylors död
En av Hollywoods mest glamourösa och älskade skådespelerskor gick ur tiden den 23 mars. Elizabeth Taylor dog 79 år gammal, efter en tids sjukdom. Elizabeth medverkade i sin första film redan som 10-åring och vann två Oscars. Hon gifte sig åtta gånger, varav två gånger med skådespelaren Richard Burton, som hon spelade mot i “Cleopatra”.

beyonce-520x346

Beyoncés graviditet
Efter flera år av graviditetsrykten är det äntligen sant. Superduon Beyoncé, 29, och Jay-Z, 41, väntar sitt första barn tillsammans! Det var under MTV Music Awards i LA som nyheten avslöjades. Mitt under fotograferingen på röda mattan la Beyoncé händerna på magen och sa “Jag har en överraskning”. Det har sagts att barnet är en flicka och att hon kan födas vilken dag som helst nu.

Dior-Galliano-430x286

John Galliano-skandalen
Modeskaparen John Galliano ställde till med stort skandal när han gjorde antisemitiska uttalanden tidigare i år. Han fångades på på film på ett café i Paris, uppenbart berusad, där han bland annat sa att han älskar Hitler. Han fick sparken från såväl Christian Dior som sitt eget märke och dömdes till en villkorlig dom på 6000 euro. I somras visade dock vännen Kate Moss sitt stöd när hon gifte sig i en brudklänning designad av Galliano.

jessicasimpson-430x286

Jessica Simpsons bebis
Efter månader av spekulationer erkände Jessica Simpson äntligen det redan uppenbara – hon väntar barn! “It’s True! I am going to be a mummy!”, skrev hon påTwitter vid Halloween där hon samtidigt la upp fina bilder på henne själv, magen och blivande maken Eric Johnson (och ja, bröllopet är uppskjutet tills efter barnet är fött).

charliesheen

Charlie Sheens kollaps
Charlie Sheen har väl aldrig varit en särskilt stabil man men i våras spårade han ur fullständigt. Det började med att han öppet kritiserade sina arbetsgivare och kollegor på TV-serien ”2 ½ men” vilket ledde till att han fick sparken och ersattes av Ashton Kutcher. Han levde tillsammans med två flickvänner samtidigt och drogs djupare ner i sitt missbruk. Nu har han dock börjat återhämta sig något och fick i dagarna följa med sin exfru Denise Richards och deras gemensamma döttrar på familjesemester. Det finns hopp för alla…

pippa

Pippa Middletons rumpa
Brudtärnan Philippa “Pippa” Middleton blev en världskändis efter hennes storasyster Kate Middletons kunliga bröllop. Den amerikanska och brittiska skvallerpressen är som galna över allt som Pippa gör men ”någon” som blev en ännu större kändis än Pippa själv är Pippas snygga rumpa. Den är nu kändare än Jennifer Lopez, Beyoncés och Kim Kardashians rumpor tillsammans.

rebeccablack

Rebecca Blacks låt
14-åriga Rebecca Blacks föräldrar betalade ett skivbolag för att de skulle spela in en låt och musikvideo med dottern. När singeln ”Friday” lades upp på Youtube startades ramaskri på Internet. Den blev snabbt dubbad till världens sämsta låt och hade över 3 miljoner ”dislikes”. Men det går inte dåligt för Rebecca trots allt, sedan dess har hon bland annat fått medverka i Katy Perrys video.

scarlettpenn

Scarlett Johansson & Sean Penn
En av årets mest omtalade kändisromanser är den mellan 26-åriga, nyskilda Scarlett Johansson och 50-åriga Sean Penn. Efter en tids smusslande kom det fram att de var ett par i mars. I april flyttade de ihop men redan i juni gick de skilda vägar. Anledningen sägs vara att Sean har svårt för att binda sig, men kanske var han bara en rebound-guy för Scarlett?

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar