Annons

Annons

Avril Lavigne dumpar maken
Annons


Avril Lavigne och Deryck Whibley i november 2007.

Avril Lavigne, 25, och hennes make Deryck Whibley, 29,  skiljer sig efter tre år som gifta. Avril bekräftar nyheten på sin blogg, men passar samtidigt på att hylla (ex)maken:

– Deryck och jag har varit tillsammans i sex och ett halvt år. Vi har varit vänner sedan vi var 17, började dejta när jag var 19 och gifte oss när jag var 21. Jag är tacksam för vår tid tillsammans och välsignad med vår fortsatta vänskap. Jag beundrar Deryck och har stor respekt för honom. Han är den mest fantastiska person jag vet och jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Hon avslutar med orden:

– Jag vill tacka min familj, mina vänner och mina fans för allt ert stöd.

Enligt en källa till Us Weekly är Deryck förkrossad.

– Hon dumpade honom och kastade ut honom från huset. Hon vill gå vidare i livet.

Avril Lavigne och Deryck Whibley gifte sig i juli 2006.

 Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar