Annons

Annons

Baren gör comeback med gamla dokusåpadeltagare!
Annons


Baren 2015 - alla deltagare.

Klicka på bilden om du vill se den större!

Kommer ni ihåg dokusåpan Baren som gick på TV3 för drygt 10 år sedan? Nu gör den comeback på TV12 med ett gäng välbekanta ansikten från andra dokusåpor. Paolo Roberto kommer att vara programledare och deltagarna kommer under tre veckor att driva baren Kolingen i Gamla Stan.

Baren har premiär måndagen den 13 april klockan 19.30. Ett nytt avsnitt sänds varje kväll på TV12 och man kommer även att kunna följa programmet live 24 timmar om dygnet på TV4 Play. Varje söndag får en eller flera medverkande lämna prorammet under ett direktsänt avsnitt.

Deltagarna är:

baren-Aina-Lesse

Aina Lesse, 23 år, Stockholm. Har tidigare medverkat i Paradise Hotel 2013, där hon tog sig hela vägen till final. Aina arbetar nu som ring in-värdinna på TV11 i Stockholm, men har tidigare också bott i Nya Zeeland och Norrköping.

– Jag är verkligen taggad till tänderna, men samtidigt lite nervös då jag är mer van att stå på andra sidan baren. Men jag kommer absolut göra mitt bästa för att försöka vinna det här! säger Aina.

baren-gurkan-gasi

Gurkan Gasi, 30 år, Västerås. Gurkan har sammanlagt varit med i tio olika TV-program, bland annat Robinson och Big Brother. Han jobbar numera som entreprenör och ser sig själv som Västerås svar på Bert Karlsson.

– Gurkan är tillbaka! Många som längtat och väntat, men nu är jag här – Jalla jalla, Baren till alla! säger Gurkan.

baren-Ellinor-Bjurstrom

Ellinor Bjurström, 20 år, Stockholm. Ellinor var en av de aspirerande modellerna i Top Model 2014, där hon slutade tvåa. Hon är uppväxt i Åkersberga och arbetar nu som modell och bloggar.

– I Top Model såg tittarna en sidan av mig, hoppas de är redo att se den andra, säger Ellinor.

baren-fredrik-jonsson

Fredrik Jonsson, 29 år, Stockholm. Som tävlande i Sveriges Mästerkock 2015 tog sig Fredrik hela vägen till semifinal. Han har tidigare arbetat som försäljare men studerar numera.

– Har alltid tyckt om att äta och dricka gott, jag ser fram emot att tävla i det anda ämnet, med andra förutsättningar, säger Fredrik.

baren-Andre-Holgard.

André Holgård, 26 år, Karlstad. André är den sociala charmören som medverkat i Farmen både 2014 och 2015, samt i webbversionen av Let’s Dance 2014. Han är uppväxt i Blekinge men arbetar nu som snickare i Karlstad.

– Det ska bli riktigt kul att vara med i Baren! Kung på natten, kung på da’n! säger André.

baren-jessica-backman

Jessica Bäckman, 26 år, Norrköping. Jessica medverkade i Sveriges Värsta Bilförare 2014. Hon bor i Norrköping och arbetar som platsansvarig på en restaurang.

– Jag tror det här kommer bli en riktig utmaning, men en galet rolig sådan, säger Jessica.

baren-Rodney-Da-Silva

Rodney Da Silva, 27 år, Oslo. Rodney har tidigare medverkat i Big Brother vid två tillfällen, 2011 och 2012. Han kommer från Stockholm och arbetar nu i Oslo som försäljare.

– Väntan har varit lång men nu är Baren tillbaka! Tro mig, det kommer bli fett, säger Rodney.

baren-Sandra-Ankarstrand

Sandra Ankarstrand, 25 år, Södertälje. Sandra medverkade i Farmen 2014. Hon arbetar som butikssäljare i en telefonbutik.

– Jag är sjukt revanschsugen efter Farmen, jag vill visa tittarna vem jag egentligen är! Och det kommer de få se i Baren, säger Sandra.

Läs även:
Första artisterna till Så mycket bättre 2015 avslöjade!
BILDEXTRA: Alla deltagare i ”Let’s Dance” 2015
Parodin du kommer att älska om du gillar Paradise Hotel

Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar