Annons

Annons

Bästa sättet att rädda din vattenskadade Iphone

Ett av sommaren största, och vanligaste, problem är en fuktskadad telefon. Men oroa dig inte, CHIC har det bästa knepet för att rädda din Iphone.

Det är inte så konstigt att ett av de allra vanligaste problemen på sommaren är en vattenskadad Iphone. Hinder finns överallt; vattnet vid stranden, vinglaset på uteserveringen, handfatet på toaletten – listan kan göras lång.

Annons

Missa inte: Iphones nya uppdatering förändrar allt (till det bättre!)

Länge har det sagts att det bästa sättet att rädda sin blöta telefon är att så snabbt som möjligt sätta den i en påse med okokt ris. Men nu finns det faktiskt ett ännu bättre knep som kommer att rädda livet på din kära telefon ett par gånger under den här sommaren.

Gilla CHIC på Facebook
kattsand

Har du en påse Crystal Clean hemma? Grattis!

Det är sajten Gazelle som har testat sig fram och hittade en mycket oväntat lösning, nämligen kattsand. Men det är inte vilken kattsand som helst, det är en speciell typ som kallas Crystal Clean och består av små kristaller som ska suga upp fukten betydligt bättre än det okokta riset.

Dock känns det som att det är större sannolikhet att fler har ris hemma i köksskåpet än ett påse med Crystal Clean-kattsand.

Ännu mer läsning:
Då släpps 72 nya emojis till Iphone
Här är nyheten om Iphone 7 (som är otroligt efterlängtad!)
Iphone SE är här – då släpps den och så blir den

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar