Annons

Annons

Beach 2015, dag 13: Köp rätt bikini
Annons


Victoria's Secret swimwear, S/S 2015.

Victoria’s Secret swimwear, S/S 2015.

Nu är du nästan i mål inför strandsäsongen! Dags att shoppa en passande bikini eller baddräkt? Lär dig först att skilja på de olika modellerna som finns och vilka funktioner du vill att ditt badplagg ska ha:

Bikini: Finns i flera utföranden. Byxorna varierar mellan breda modeller av hipstermodell som sitter stadigt på plats och passar om du sportar mycket eller trivs med den designen på trosor överlag. Knytmodeller är bra då de inte skär in på höfterna och du kan anpassa själv hur hårt du vill dra åt. Smickrande för nästan alla figurer. Bland överdelar kan du välja på skenor och stöd för större byst, eller trekantsmodeller, med eller utan padding. Axelbandslösa modeller är snyggt om du har mindre bröst, de kan vara svåra att få på plats om du har exempelvis D-kupa eller större. Det finns ett mellanting av överdel där du kan alternera med band som går som ett V från dekolletaget och håller bysten på plats om du ska på after beach eller behöver gå och handla något på stranden. Asymmetriska toppar är coolt på dig som har liten byst.

Tankini: Ett mellanting av baddräkt och bikini där underdelen har en trosa med hög midja. Kan vara bra om du vill täcka något ärr, bristningar eller liknande och skydda det från solen.

Baddräkt: För dig som vill känna dig mer klädd på stranden, eller som åker vattenskidor och annat och inte vill hålla på och dra i överdelen för att den ska sitta på plats. Det finns baddräkter med djup urringning och cutouts på sidorna som är snyggt för dig som är slank och så finns det schysta korsettbaddräkter som håller in och formar och har skenor för kuporna för bra stöd för bysten, för dig som är lite fylligare.

Övrigt: Ät enligt kostschemat. Träna med samma intensitet/upplägg som dag 8.

Tidigare inlägg från 14-dagarsplanen hittar du här >>

Läs även: Victoria Silvstedt lanserar badkläder

Candice Swanepoel för Victoria's Secret, S/S 2015.

Candice Swanepoel för Victoria’s Secret, S/S 2015.

Candice Swanepoel för Victoria's Secret, S/S 2015.

Candice Swanepoel för Victoria’s Secret, S/S 2015.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar