Annons

Annons

Beach 2015, dag 9: Dags att börja juica
Annons


Rensa kroppen med juicedetox.

Rensa kroppen med juicedetox.

Känner du för att rensa kroppen ytterligare från slaggprodukter, få renare hy och minska några centimetrar runt midjan? Då kan en juicedetox vara något för dig. Du dricker alltså kallpressade juicer, helt utan tillsatser, men fulla av antioxidanter under några dagar, istället för att äta fast föda. En del tycker det blir för jobbigt att ersätta fast föda med juicer helt och hållet, så om du vill kan du köra varannan dag, eller enbart juicerna till frukost (eller som ersättning för något annat mål på dagen), eller så avvaktar du med juicedetoxen och kör hardcore fast kortare period istället, dag 12 istället (tre dagar).

Läs även: Frågor och svar om juicedetox

Förväxla inte dessa juicer med juicer som går att köpa i livsmedelsbutiker som marknadsför sig som ”ekologiska och hälsosamma” men som innehåller en massa socker, konserveringsämnen och annat onyttigt. Fruktjuicer är ofta mer kaloririka än grönsaksjuicer, och det är de gröna juicerna du ska fokusera på. Läs noga igenom innehållsförteckningen! Förväxla heller inte dessa juicer med andra typer av viktminsknings-drycker som även de brukar innehålla mycket konstgjorda tillsatser och inte alls är lika nyttiga för kroppen.

Tips! Du kan antingen köpa färdig detoxjuice från till exempel Juica, eller pressa juicen själv! Bra ingredienser är grönkål, selleri, bladspenat, grönt äpple, ingefära, lime, persilja, citron, cayennepeppar.

Övrigt: Träna med samma intensitet och upplägg som dag 8. Torrborsta, skrubba och smörj.

Tidigare inlägg från 14-dagarsplanen hittar du här >>

Charlotta Flinkenberg har testat juicedetox.

Charlotta Flinkenberg har testat juicedetox.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar