Annons

Annons

Bekräftat: Så blir nya Ivyrevel

Nu står det klart hur Kenza Zouitens Ivyrevel ska utvecklas med H&M och Paypal som samarbetspartners. I dag lanseras nya Ivyrevel globalt på nätet.

Förra veckan gick Kenza Zouiten ut med att hennes klädmärke Ivyrevel lägger ner. Ett par dagar senare kunde CHIC som första medie i Sverige bekräfta att H&M gått in som delägare i bolaget och köpt en femtedel av märket för 20 miljoner kronor. I dag presenterar Ivyrevel sin nya strategi framåt.

Annons

Både H&M och Paypal har ingått ett samarbete med Ivyrevel för att satsa stenhårt på en ny kundupplevelse med digitalt fokus på nätet.

”Vi är stolta över vår helt digitala modeapproach och att vi spränger gränser för att skapa nytt mode genom att smälta samman kreativitet med teknologisk innovation”, säger Dejan Subosic, en av grundarna av Ivyrevel i ett pressmeddelande.

nya ivyrevel

Nya Ivyrevel samarbetar med H&M och Paypal.

Ivyrevel menar att innovation är hjärtat av deras varumärke och att de ska överskrida modeindustrins gamla gränser genom att använda teknologi för att förstärka sin kreativitet. Målet är att märket alltid ska kunna erbjuda sina kunder något nytt och unikt i sin onlinebutik genom att alltid ligga steget före genom sin kunskap om sina kunder.

”Teknologi som källa till kreativt uttryck inom mode driver oss. Vi kommer att lära oss mycket om kreativitetsutveckling genom att slå samman de här två världarna”, fortsätter Dejan.

För att kunna experimentera med framtiden inom mode grundar Ivyrevel ett eget Fashion Tech Lab i Stockholm där de ska kunna skapa nya idéer och experimentera med framtiden inom mode. Ivyrevel menar att en av deras fördelar är att de har satsat på algoritmer som förutspår vad deras kunder vill ha härnäst.

Nya Ivyrevel.com lanseras i dag klockan 10.00 globalt med H&M som investerare och stöd i strategisk rådgivning samt Paypal som partner och rådgivare inom betalning och distribution.

Läs även:
Valentino köper Balmain för flera miljarder
Så många miljoner betalade H&M för Kenzas Ivyrevel
11 spännande fakta om Gucci som du aldrig hört tidigare

Foto: All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar