Annons

Annons

Bekräftat: Så dog Whitney Houston
Annons


Whitney Houston är en av våra största sångerskor genom tiderna.

Whitney Houston är en av våra största sångerskor genom tiderna.

En utredning är tillsatt för att fastställa den exakta orsaken till sångerskan Whitney Houstons död. Utredningen kommer förmodligen att ta flera veckor, men redan nu är det bekräftat att kroppen hittades livlös i badkaret på hotellrummet i Beverly Hills. På rummet ska även ett antal receptbelagda läkemedel med lugnande och ångestdämpande effekt ha hittats, så det är inte uteslutet att Whitney somnade i badkaret och drunkade.

Whitneys dotter Bobbi Kristina, 18, ska enligt uppgifter till TMZ ha kollapsat och först sjukhus när hon nåddes av det tragiska nyheten. Inte bara en gång, utan två. Den andra gången efter att medlemmar ur Whitneys entourage försökt lugna den hysteriska och otröstliga flickan med läkemedel. Kanske inte så smart med tanke på att Bobbi redan försökt att dränka sin sorg med alkohol, och dessutom – trots sina unga år – precis som sin mor haft missbruksproblem.

Bobbi Kristina och Whitney Houston på scen tillsammans 2009.

Bobbi Kristina och Whitney Houston på scen tillsammans 2009.

Bobbis pappa Bobby Brown, som var gift med Whitney 1992-2007, stod på scen bara några timmar efter dödsbeskedet. Han ska enligt ögonvittnen ha kastat en slängkyss mot himlen och sagt ”Jag älskar dig Whitney”. När han fick höra att dottern kollapsat avbröt han dock sin turné för att flyga till Los Angeles och finnas vid sin dotters sida. Han säger i ett uttalande till Extra:

– Idag besökte min dotter läkarna vid Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles. Hon har blivit utskriven och befinner sig nu med sin familj. Självklart har hennes mammas död påverkat henne, men vi kommer att ta oss igenom det här som en familj. Jag ber er återigen att respektera vårt privatliv just nu.

Våra tankar går till Whitneys familj i denna svåra stund.

Läs även: Stjärnorna sörjer Whitney Houston på Twitter
VIDEO: Jennifer Hudson hyllar Whitney Houston

Whitney Houston med dottern Bobbi Kristina och maken Bobby Brown 2004.

Whitney Houston med dottern Bobbi Kristina och maken Bobby Brown 2004.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar