Annons

Annons

Beyoncé: ”Jag är feminist”
Annons


Beyoncé är feminist.

Sångfågeln Beyonce Knowles tror att hon har haft lyckade relationer med män på grund av att hon är feminist.

”Halo”-sångaren, som är gift med hiphopstjärnan Jay-Z, säger att hon alltid har haft bra relationer med kvinnor och att hon tror att det har spelat en stor roll i att hon aldrig har blivit kär i fel typ av kille.

– Jag tror att jag är feminist på ett sätt. Det är inte något jag valde att jag skulle bli; förmodligen var det på grund av att jag växte upp i en sånggrupp med andra kvinnor, och det har hjälpt mig så mycket. Det har räddat mig från så mycket problem och från dåliga relationer. Min vänskap med mina tjejer är en så stor del av mig att det finns vissa saker som jag aldrig skulle göra för att bryta det bandet. Jag skulle aldrig svika det förtroendet eftersom jag älskar att vara kvinna och jag älskar att vara vän till andra kvinnor. Jag tror att vi lär oss mycket från våra kvinnliga vänner – kvinnlig vänskap är väldigt, väldigt viktigt, säger hon.

Även om hennes vänner är väldigt viktiga för henne erkänner Beyoncé att hon har svårt att hitta balans i sitt liv.

– För mig har det alltid varit riktigt svårt att hitta balans. Jag älskar så många olika saker, och att ha disciplin nog att fokuserar på en enda sak åt gången så att jag kan ge 100 procent är riktigt svårt. Den största utmaningen i mitt liv är tid – att ha nog med tid för att vara fru, sångerska, låtskrivare, skådespelerska och att fortfarande ha tid över till mitt klädmärke och nu till min parfym. Jag är som vilken kvinna som helst som har ett barn, som har en man, som har ett jobb. Jag tror att det svåraste med att vara kvinna är att vi har så mycket ansvar, säger hon till You magazine.

Läs även: Beyoncé är en rockstjärna

Beyonce Knowles med maken Jay-Z.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar