Annons

Annons

BILDSPEL: Let’s Dance 2011 – vem är din favorit?
Annons


David Hellenius och Jessica Almenäs är programledare i "Let's Dance 2011".

David Hellenius och Jessica Almenäs är programledare i "Let's Dance 2011".

Ikväll är det premiär för  den sjätte säsongen av succéprogrammet ”Let´s Dance”. Bland de kändisar som fått äran att vara med i år finns bland andra Alexander Ryback, Anders Bagge, Hannah Graaf Karyd och Jessica Andersson. Programledare är, som tidigare, David Hellenius och Jessica Almenäs.

Storfavoriten Anders Bagge, som dansar med den tvåfaldiga vinnaren Cecilia Ehrling, har tidigare berättat att han lider av panikångest och scenskräck, något han nu hoppas övervinna en gång för alla. Han säger till TV4:

– Jag har sagt att jag är skiträdd, men alla har övertygat mig, från exekutive producent till Cissi, och de får skylla sig själva annars lägger jag mig mitt på scenen bara om något skulle hända.

Let’s dance känns som det sista man skulle ställa upp på med scenskräck?

– Jag har fått lite kognititv beteendeterapi genom ”Idol” så jag hoppas väl att det fixar sig. Annars får jag ta betablockerare. Men fokusen ligger på någonting som jag inte kan, och då blir det ännu läbbigare så klart. Andreas Weise och de andra verkrar ju inte göra något annat än att hoppa omkring. Nu ska 300 kilo julgris försöka röra på sig och bli utdömd av en jury själv, det är klart det är läskigt.

Vem är din favorit i ”Let´s Dance 2011?” Rösta nedan!

”Let’s dance” har premiär i TV4 fredagen den 7 januari klockan 20.00.

Läs även: Årets Idolfinalister – vem är din favorit? Rösta!

Vem är din favorit i Let's dance 2011?

Se resultat

Loading ... Loading ...

[nggallery id=487]

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Andreas Kock/Cameralink/TV4


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar