Annons

Annons

BILDSPEL: Melodifestivalsfinal i Globen
Annons


Anna Bergendahl tog hem segern i Melodifestivalen.

Efter en dramatisk omröstning stod det klart att den före detta Idol-deltagaren Anna Bergendahl, 18, stod som segrare i Melodifestivalen den 13 mars. Med sitt favorittippade bidrag ”This is my life” knep hon förstaplatsen framför flickfavoriterna Salem al Fakir och Eric Saade.

– Jag kan vara den lyckligaste människan på jorden. Det här är det största som hänt mig. Jag satt och hoppades in i det sista att de röstat på mig, sa en överlycklig Anna Bergendahl till Aftonbladet efter vinsten.

Se hela resultatlistan från kvällen här.

Läs även: ”Salem Al Fakir: Jag gråter som ett barn!”

Vann rätt låt i Melodifestivalen?

Se resultat

Loading ... Loading ...

[nggallery id=391]

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar