Annons

Annons

BILDSPEL: Mingel från Finest Awards 2013
Annons


Desiree "Dessie" Nilsson, Kenza Zouiten och Paulina "Poaw" Danielsson.

Desiree "Dessie" Nilsson, Kenza Zouiten och Paulina "Poaw" Danielsson.

CHICs bloggare Isabel Adrian och Ida Warg var båda nominerade till Finest Awards som gick av stapeln på Café Opera igår, men blev tyvärr utan priser. Någon som däremot vann inte mindre än två priser var Kenza Zouiten. Hon skriver i sin blogg:

– Vem tror ni vaknade upp överlycklig idag? Jag! Igårkväll vann jag två priser på Finest Awards. Ni hade röstat fram mig till årets personliga blogg & årets modeblogg. Jag vart helt chockad och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Ibland skriver jag bättre än vad jag pratar (speciellt när jag blir nervös) så det är ju tur att jag kan tacka er ordentligt här i bloggen.

Spana in ett urval av festdeltagarna i bildspelet nedan!

[nggallery id=875]

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar