Annons

Annons

BILDSPEL: Teen Choice Awards 2010
Annons


Ashley Greene, Robert Pattinson och Taylor Lautner på Teen Choice Awards 2010.

Det blev storslam för ”Twilight”-stjärnorna när årets Teen Choice Awards gick av stapeln i helgen. Robert Pattinson, Taylor Lautner och resten av skådespelarna från filmen fick samsas om hela 13 statyetter – bland annat för Bästa kyss och Bästa Kvinnliga samt Manliga filmstjärna.

Sandra Bullock och Betty White spexade loss på galan.

Veteranen Sandra Bullock, 46, fick ta emot pris för sin prestation i filmen ”The Blind Side” och skämtade friskt om sin ålder i sitt tacktal:

– Jag vet inte riktigt om jag ska uppmärksamma det här. Vissa saker är bäst lämnade osagda. Det var ett tag sedan jag var tonåring. Jag är så lyckligt lottad. The Blind Side – Jag fick träffa så många bra människor, och jag lärde mig så mycket.

Se vilka kändisar som spred stjärnglans på galan i bildspelet nedan!

Läs även: Teen Choice Awards 2009

[nggallery id=450]

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar