Annons

Annons

BILDSPEL: Världspremiär för ”Sex and the City 2”!
Annons


Sarah Jessica Parker på världspremiären av "Sex and the City 2".

Igår hade den hett efterlängtade filmen ”Sex and the City 2” världspremiär och många förväntansfulla stjärnor hade tagit sig till Radio City Music Hall i New York där premiären ägde rum.

Och stjärnorna på premiären var inte de enda som var förväntansfulla – ”Sex and the City”-tjejen Sarah Jessica Parker var så nervös över sitt klädval (en neongul Valentino-klänning) att hon inte kunde sova natten innan.

– Den här filmen tog så lång tid att spela in och jag bryr mig verkligen om att vara välklädd. Jag vill inte skämma ut mina barn eller min familj. Det är alltid underbart att få låna en vacker klänning. Jag kunde inte alls sova igår natt, jag är fortfarande så nervös! sa stjärnan på premiären.

Se kändisarna från världspremiären i New York i bildspelet nedan!

”Sex and the City 2” har svensk premiär den 27 maj.

Läs även: Vinn ”Sex and the City 2”-paket!

[nggallery id=415]

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar