Annons

Annons

Blake Lively älskar gratismat
Annons


Blake Lively är förtjust i gratismat.

Blake Lively tycker att det bästa med att vara skådespelerska är all gratismat hon får!

”Gossip Girl”-stjärnan erkänner att hon älskar maten hon får när hon är ute på inspelning och skojar om att det är en av anledningarna till att hon började i branschen. Blake, som själv kommer från en stor skådespelarfamilj, säger:

– Jag känner det aldrig någonsin som att jag har fått en Hollywood-uppfostran. Jag fick resa och besöka min familj på inspelningar. Jag fick caterad mat. Jag tror nästan att det var anledningen till att jag började skådespela – gratismaten. Jag kommer ihåg när jag var på mitt första jobb och jag bara: ”Ja! Jag får caterad mat varje dag!” säger hon till Interview Magazine.

23-åriga Blake avslöjar också att hon i själva verket är väldigt blyg men att hon har tvingat sig själv att bli mer självsäker.

– Jag är faktiskt en väldigt blyg person – det är en stor hemlighet, så säg inget. Men att ta skådespelarlektioner har tvingat mig att komma ur det lite. Jag är naturligt väldigt blyg, men uppfostrades på ett sånt sätt så att jag var tvungen att ta mig ur det. Med skådespeleriet tror jag att hälften handlar om att spela självsäker. Vi står på de här röda mattorna och poserar i de här klänningarna och ser självsäkra ut. Det betyder inte att vi tycker att vi ser jättebra ut eller nåt. Det är bara en fasad, avslutar hon.

Läs även: Blake Lively: ”Jag har över 300 par skor!”

Blake Lively gillar gratismat.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar