Annons

Annons

Blake Lively: ”Jag känner mig som en transa!”
Annons


Blake Lively poserar för fotografen Michael Thompson.

Majnumret av tidningen Allure frontas av Blake Lively från ”Gossip Girl”. Trots att hon med sitt fantastiska utseende och sina 178 cm kan mäta sig med de flesta fotomodeller är hennes självförtroende inte alltid på topp:

– Jag känner mig ofta som en transa. Jag vet inte, för att jag är….stor? De sätter på mig 15 cm klackar och jag blir längre än de flesta män. Jag har det här långa håret och massor av kläder och smink på mig. Jag känner mig helt enkelt väldigt stor, och jag omger mig med väldigt små människor. Jag känner mig som en man ibland.

Blake Lively poserar för fotografen Michael Thompson.

Blake Lively på majnumret av Allure.

Av: Rose-Marie Söderlund Omslagsfoto: Michael Thompson


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar